Selecteer een pagina

Rebellen van het

Licht

Jij bent hier met een reden

Jij bent hier om bepaalde lessen te leren en een doel te vervullen.

JIJ BENT HIER OM EEN VERSCHIL TE MAKEN

Het is de bedoeling,

🌹 Join the Revolution!

Je bent je bedrijf begonnen vanuit een verlangen. Waarschijnlijk nog niet eens zo zeer om het ondernemen zelf, maar omdat jij iets kunt/weet/hebt waarmee je mensen kunt helpen. Je wil van waarde zijn. Het verschil voor iemand maken.

Daar geniet je ook intens van, van die mensen helpen. Maar het ondernemersspel zelf valt je zwaar. Soms is het helemaal niet zo leuk als je van tevoren had gedacht. Het voelt echt als hard werken en die fantastische resultaten blijven uit…

Dat kan anders

Ik geloof dat het anders kan. Ik geloof dat wanneer jij op jouw éigen unieke manier gaat ondernemen, jouw éigen pad gaat bewandelen, jouw unieke SUPERPOWERS gaat ontwikkelen en inzetten en je gaat ondernemen onder je éigen voorwaarden, je vanuit gemak en plezier wél het gewenste resultaat gaat behalen. Precies zoals het voor jou bedoeld is.

Het is de bedoeling dat jij gaat doen wat er aan je trek en je dromen na gaat jagen.

“Jouw wensen zijn een voorgevoel van hetgeen je in staat bent om daadwerkelijk te realiseren”

– Goethe

Jouw wensen zijn een belofte van wat later zal zijn, mits je zorgt voor de juiste omstandigheden. En die omstandigheden gaan we samen creëeren. 

Dit is waar het

Rebellen van het Licht Traject

om draait. Jou in je eigen unieke SUPERKRACHT zetten, zodat jij volledig tot je recht komt binnen je eigen business en écht dat verschil gaat maken in de wereld.

Dromen, durven, Doen!

1. Een heel helder beeld scheppen van wat je écht wil

2. Het zelfvertrouwen ontwikkelen dat nodig is om ervoor te gaan en je éigen plan te trekken

3. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wil (en dan heb ik het níet over hard werken)

Met als resultaat:

Een leven en business in lijn met je levensmissie

Z

Je voelt je energiek en zelfverzekerd

Z

Je leert jezelf kennen op een heel ander niveau en gaat jezelf zo veel beter begrijpen en waarderen

Z

Je ontdekt hoe jij optimaal functioneert in je eigen leven en je business en weet precies wat jij nodig hebt om vanuit flow en ease grootse resultaten te behalen

Z

Je vindt het lef en zelfvertrouwen om volledig voor je eigen waarheid te gaan staan en daar ook naar te handelen. Om je éigen plan te trekken, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Z

Je leert luisteren en handelen naar je intuïtie, je ontwikkelt je helderwetendheid waardoor jij krachtige en authentieke keuzes durft te maken die je dichter bij je levensdoel te brengen

Z

Er komen dingen op je pad die je zelf nooit voor mogelijk had gehouden

En niet geheel onbelangrijk...

Z

Je gaat méér mensen kunnen helpen

Z

Je gaat deze mensen béter kunnen helpen

Z

Dus je gaat automatisch méér geld verdienen

Z

En makkelijker kunnen verkopen

Z

Je Business is je goedbetaalde baan

Ga DOEN wat voor jou de bedoeling is

De wereld zit op je te wachten

Tijdens het 1:1 traject ga je echt de diepte in. Anouk stemt af op je energie en voelt haarfijn aan wat jij op elk moment juist nodig hebt. Ze is er rotsvast van overtuigd dat je alles kan bereiken wat je maar wil als je de juiste stappen zet. Hiervoor vertaalt ze de Universele Wetten naar concreet toepasbare tools en verdiept ze zich in jouw Human Design om net dat aan te reiken wat voor jou werkt. Naast een businesscoaching is dit traject vooral een traject van persoonlijke ontwikkeling, want pas als je alignedbent, kan ook je bedrijf groeien. Anouk vertraagt samen met jou als dat nodig is, heeft een eindeloos geduld, ziet verbanden die je zelf niet ziet. Ze spiegelt je en schrikt er niet voor terug te zeggen waar het op staat. Tegelijk dompelt ze je met haar altijd stralende glimlach elke sessie opnieuw onder in een bad van positiviteit. Na elke sessie is je vibratie hoger dan ervoor. De livedagen zijn heel intens, maar ook echt gezellig.

Dank je, Anouk, om mee op weg te gaan naar mijn beste zelf, altijd in me te blijven geloven en mijn kracht te zien waar ik dat zelf nog niet kon. Ik heb nu een pakket tools in handen die ik dagelijks kan inzetten om mij bewust te blijven van mijn Veerlekracht en het leven van mijn dromen te creëren. Het is nu aan mij.

Veerle Schaltin

Lieve Anouk, Ik ben jou zo dankbaar. Je bent op dit moment het grootste licht wat er schijnt in mijn leven 💫🙏🏻 Je bent zo puur en dat straal jij uit alle cellen van je lichaam uit. Na ons gesprek van gisteren is er weer vanalles geshift. Mijn verhaal heb ik opnieuw geschreven en die is zo mooi geworden ❤️❤️❤️ ik ben je voor alles zo dankbaar. Jij zorgt voor de levensveranderende momenten in mijn leven.

 

Linda

Ik ben zo blij en dankbaar nu ik weet dat Anouk de juiste coach is voor mij en mij helpt, stapje voor stapje, te komen waar ik hoor te zijn. Namelijk tussen de dieren, letterlijk en figuurlijk. Ik ben nog steeds emotioneel van onze coaching, maar ook vastberaden om dit voor elkaar te gaan krijgen. Dit is mijn droom en doel en dat weet ik al sinds ik klein ben. Dus geen omwegen meer, maar een rechtstreekse vlucht 😉 naar mijn droomleven.

 

Stefanie

Anouk heeft zo een intens zuivere, pure, hoge energie. Ik heb dat nog niet vaak in mijn leven gezien. Die energie weet ze ook net zo zuiver over te brengen op anderen. Ik heb soms moeite om de juiste woorden te vinden, maar Anouk kan precies verwoorden wat ik denk of voel, zó bizar.

Het is moeilijk uit te leggen wat Anouk precies doet, maar ik zal het proberen;

Anouk houdt je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is. Anouk laat je thuiskomen in jezelf. Dat is precies waar ik al heel lang naar verlangde, om de echte Sabine eindelijk te ontmoeten.

Als er engelen op aarde zouden rondlopen, dan is Anouk er sowieso 1 van.

Sabine Weeda

Ik zie ik zie

wat jij niet ziet…

Het Levensdoelgetal geeft inzicht in wie jij werkelijk bent en wat jij te doen hebt hier op aarde.

Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kracht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen, verlangens en drijfveren. Het helpt je om het vertrouwen in jezelf te vinden en je volledige potentieel te gaan benutten.

Met behulp van het Levensdoelsysteem en Human Design leer jij je eigen blauwdruk kennen. Je ontdekt wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren en om volledig tot je recht te komen binnen je eigen business. 

30/3 Expressie en Sensitiviteit met innerlijke gaven

“De uiting van emoties en zorgvuldig gekozen woorden recht uit het hart, hebben de kracht om mensen tot tranen te roeren of aan het lachen te brengen. Om tot daden te inspireren die, in het groot of in het klein, de wereld kunnen veranderen. Ze hebben er plezier in anderen emotioneel te raken, tot daden aan te zetten en verandering of geluk te bewerkstelligen.

Als 30/3 is het mijn levensdoel om vanuit eerlijke en oprechte expressie harten te raken en mensen tot verandering aan te zetten. Ik nodig je uit om eerlijk te zijn naar jezelf en voor je eigen waarheid te gaan staan. Ik ben letterlijk “ontworpen” om andere mensen te helpen hun purpose te vinden en daar uiting aan te geven.

Het is tijd lieve Rebel

Het is tijd dat jij gaat staan voor wie je werkelijk bent.

Het is tijd dat jij jouw unieke superpowers gaat OWNEN en in gaat zetten ‘for the greater good’

Het is tijd dat jij je éigen plan gaat trekken en daadwerkelijk dat verschil gaat maken in de wereld.

LET'S DO THIS!

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Yogagwen.com

Praktische zaken

9 maanden lang mijn intensieve begeleiding

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 9 maanden lang krijg je niet alleen een plekje in mijn agenda, maar ook in mijn hoofd en in mijn hart. Ik help je afstemmen op wat voor jou de bedoeling is, waarheden shiften die je in de weg staan en doen wat gedaan moet worden zodat je kunt krijgen wat je wil.

Wekelijkse afstemsessies

Iedere week stemmen we via voxer samen de focus voor die week af zodat je precies weet wat je wanneer te doen hebt en wat je daarvoor nodig hebt.

Intensieve zoom inspiratiesessies

We duiken samen de diepte in en geven handen en voeten aan je ideeën en inspiratie. Om de week zetten we fantasie om in fysieke actie tijdens een Clarity Call van 90 minuten.

Tussentijdse Voxer support

Tussendoor mag je altijd vragen stellen en je stukken sturen waar ik feedback opgeef. We zetten de puntjes op de i zodat het helemaal klopt en je het tot in de kern kunt voelen. Ook als je het even niet meer weet, geef ik je weer dat duwtje in de juiste richting.

Inzicht in je levensdoel en levenspad

Het levensdoelsysteem en Human Design geven inzicht in je levensdoel en het bijbehorende levenspad. Met deze systemen aan je zijde ga je steeds beter begrijpen wie je werkelijk bent, wat je te doen hebt en wat voor jou de meest optimale manier van functioneren is. Deze waardevolle informatie integreren we direct in het traject. 

Live DeepDiveDagen

Tijdens de inspirerende en energieke live dag gaan we een laagje dieper om tot de kern te komen en het échte verschil te gaan maken.

‘Ik ben super dankbaar voor Anouk!

Anouk is een hele lieve en betrokken coach. Ze gaat echt tot de kern en geeft je allerlei handvaten om mee aan het werk te gaan.

Ze viert jouw wins net zo hard met je mee en weet je te motiveren wanneer je dat nodig hebt. Ook staat ze altijd voor je klaar en gaat er, naar mijn ervaring, nog geen 24 uur over een reactie op een bericht of mail.

Anouk heeft echt een gave om precies te weten wat jij nodig hebt. Bij mij kwam er in de eerste sessie al het één en ander los waarvan ik niet eens wist dat het een blokkade was.

Voor mij was dit echt precies wat ik nodig had en alhoewel we nu even een pauze nemen in de coaching weet ik zeker dat dit niet het laatste contact is, het mooie is dat Anouk dit net zo voelt.

Bedankt Anouk voor alles wat je tot nu toe voor me betekend hebt, dankzij jou ga ik mijn levens missie en droom vervullen!

Je bent een bijzonder en speciaal persoon en ik kijk er naar uit om je ooit in het echt te ontmoeten!

Keep up the good work!’
Dikke kus Stef

 

Stefanie

Dit is geen gewoon Business Traject. Ik wil dat jij gaat leren hoe jij zélf optimaal functioneert.

Met praktische tools en inzichtgevende systemen help ik je ontdekken wie je werkelijk bent en wat jij nodig hebt om optimaal tot je recht te komen. Ik help je je eigen unieke superpowers te ontdekken en ontwikkelen, om dáár vervolgens je business omheen te bouwen.

Zodat jij je levensmissie kunt gaan léven.

 

Wat ga je doen?

Fase 1 | Verbinding maken met je Purpose

Wie ben je werkelijk, wat heb je te doen hier op aarde en wat heb jij nodig om volledig tot je recht te komen? Met behulp van onder andere het Levensdoelsysteem en Human Design vinden we antwoord op deze vragen en gebruiken we deze informatie om de kaders voor jouw droombedrijf te stellen.

Fase 2 | Je obstakels in beeld brengen

Welke obstakels, zowel intern als extern staan je in de weg van het leven van je levensmissie? We gaan op onderzoek uit naar de belemmerende overtuigingen en deze door middel van Visioneeren & Herprogrammeren vervangen voor nieuwe waarheden die jouw gewenste realiteit ondersteunen.

Fase 3 | Je geldbewustzijn verhogen

Dat (spirituele) ondernemers vaak niet genoeg verdienen met hun business om goed van te kunnen leven heeft meestal helemaal níets te maken met hun aanbod, kennis of kunde. Waar ligt het dan wel aan? Aan een stuk geld bewustzijn. Je relatie met en programmeringen rondom geld staan je in de weg. Om meer geld te verdienen dan je nu doet, is het zaak om je geldbewustzijn te verhogen. Oftewel; comfortabel worden rondom de bedragen waar je écht naar verlangt.

Fase 4 | De basis bouwen voor je business van Binnenuit

De praktische kant van het ondernemen. Je gaat aan de slag met het formuleren van je Missie en Visie. Je gaat je ideale doelgroep bepalen en daar je aanbod op afstemmen. Je ontdekt hoe jij je optimaal kunt positioneren als expert in jouw vakgebied en welk Businessmodel het best past bij jou als ondernemer. Maar ook planning en structuur is een belangrijk onderdeel van deze module. Na deze module heb je de hele fundering voor jouw succesvolle en betekenisvolle business staan.

Fase 5 | Aligned Marketing Gameplan opstellen en uitvoeren

Geld verdienen! En bij geld verdienen hoort sales. De meeste (spirituele) ondernemers vinden sales een vies woord. Er zit lading op. Maar als jij echt mensen wil helpen, zal je retegoed moeten worden in sales. We haling de lading eraf en we gaan een Marketing Gameplan opstellen die helemaal bij jóu past. We stemmen je gameplan af op jouw unieke superpowers. Je leert verkopen vanuit flow, op een manier waar jij zelf ook heel gelukkig van wordt. We gaan het Gameplan niet alleen samen opstellen, maar ook volledig uitvoeren.

 

Are you ready for this?

Plan je afstemsessie

Over mij

Ik ben al ruim 14 jaar ondernemer. Ik heb verschillende type bedrijven gehad, maar het maakte niet uit wat ik precies deed, de resultaten waren altijd nagenoeg hetzelfde. Ik draaide jarenlang, met verschillende bedrijven, dezelfde omzet. Dat was mijn standaard. Mijn waarheid. Totdat ik besefte dat succes een Inside Job is.

Ik nam de tijd om aan de slag te gaan met de onbewuste programmeringen in mijn systeem die keer op keer voor hetzelfde resultaat zorgde. En met resultaat. Eerst verhoogde ik met gemak mijn jaaromzet met 70% om vervolgens die hele jaaromzet in één kwartaal te draaien. En dat terwijl ik gevoelsmatig veel minder hard werk, veel meer vrijheid heb en alleen maar doe waar ik écht gelukkig van wordt en waarmee ik van waarde ben voor de wereld.

Ik lééf mijn levensmissie!

Als het voor jou DE BEDOELING is om een impact te maken in de wereld. Om je levensmissie te gaan léven, dan is het DE BEDOELING dat je aan de slag gaat met het herprogrammeren van je onbewuste programmeringen.

Je kunt het allemaal zelf, je hebt mij niet nodig. Maar samen gaan we sneller! (En samen is het zó veel leuker!)

VEELGEHOORDE BEZWAREN
IK HEB GEEN TIJD

I know, je bent al superdruk. En tijd is altijd een dingetje. Maar heel eerlijk. Meestal is het geen kwestie van tijd, maar van PRIORITEIT. En de kans is groot dat je vooral druk bent met de dingen die jou en je hogere doel niet dienen. Daarom besteden we in het traject ook de nodige aandacht aan het maken van afgestemde planningen en het stellen van prioriteiten. Time Management is heel belangrijk in het vanuit flow en ease je business runnen.

Soms zijn er inderdaad dingen die voor gaan, of eerst nog even afgerond moeten worden. Dat begrijp ik helemaal. Neem in dat geval gewoon contact met me op. We kunnen flexibel omgaan met de startdatum van het traject als dat voor jou beter voelt.

IK HEB GEEN GELD

Ook dat is relatief. Een ook meestal eerder een kwestie van prioriteit en een schaarste mindset dan het fysieke gebrek aan geld. (Daar heb ik een mooie training voor ontwikkelt om je te helpen van schaarste mindset rondom geld naar overvloed te gaan, maar die krijg je natuurlijk gratis bij het traject) 

Natuurlijk kan het zo zijn dat je de investering op dit moment niet op je rekening hebt staan, maar ook in het treffen van betalingsregelingen ben ik heel flexibel. Sowieso is mijn standaard een maandbetaling.

Laten we vooral op zoek gaan naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. En mijn ervaring is dat als het écht klopt, als het écht is wat ik wil en het écht de bedoeling is voor mij, het geld linksom of rechtsom altijd op mijn pad komt.

En, hoe meer ik investeer, hoe sneller ik groei. Ook dat is wet.

IK BEN NIET ZO SPIRITUEEL

We zijn allemaal spiritueel. Zoals Bob Proctor dat zo mooi zei; ‘we are all spiritual beings having a physical experience’.

Het kan natuurlijk goed zijn dat je er niet zo veel mee hebt. No worries, laten we gewoon samen gaan ontdekken. Het enige wat ik van je verwacht is dat je open minded bent, verder is geen enkele spirituele ervaring vereist.

 

IK HEB EERDER EEN BUSINESS COACH GEHAD EN DAT HEEFT ME OOK NIET ZO VEEL OPGELEVERD

Ten eerste, dit is niet zo maar een Business Coaching Programma en ook zeker geen ‘one-size-fits-all’ oplossing. We gaan onderzoeken hoe jij optimaal functioneert en tot je recht komt en dáár je bedrijf omheen bouwen.

Ten tweede ga ik je ook geen gouden bergen beloven. Ik kan je niet garanderen dat de eerste lancering een daverend succes is en het geld tegen de plinten klotst. Wat ik je wel kan garanderen is dat je na dit programma veel dichter bij jezelf staat. Je staat steviger en zelfverzekerder in je schoenen en je wéét wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Je durft krachtige en authentieke keuzes te maken die je dichter bij je hogere doel brengen.

Je bent onderweg naar het leven van je droom. Je bent je reis gestart en hebt de moed en het vertrouwen dat je sowieso je bestemming zult bereiken. Je weet precies wat je daarvoor nodig hebt.

IK KAN DIT TOCH OOK WEL ZELF?

Natuurlijk kan je dit zelf. Je hebt mij niet nodig. Ik wil ook niet dat je mij nodig hebt. Alles wat je nodig hebt om je levensmissie te gaan léven zit al in je.

Maar ik weet, zie en voel dingen die jou enorm kunnen helpen om sneller en krachtiger de juiste keuzes te maken, dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen, waardoor je veel sneller en met meer gemak en plezier het proces kan doorlopen.

Ik heb ook veel zelf gedaan, maar mijn ervaring is wel dat ik de echte Quantum Leaps altijd maak met een (business) coach of mentor aan mijn zijde. Het gaat gewoon zo veel makkelijk en sneller én het is zoveel leuker!

Plan je Call

Lieve Rebel, de wereld zit op je te wachten! Het is de bedoeling dat jij een leven en business in lijn met je levensmissie gaat creëren. Ben je benieuwd of ik de juiste persoon ben om je daarbij te helpen? Plan gratis en vrijblijvend een Clarity Call in.

If not now, then when?!

14 + 2 =

[instagram-feed]