Rebellen van het Licht

ACADEMY

In de Rebellen van het Licht Community vind je de Rebellen van het Licht ACADEMY. Een online leeromgeving boordevol gratis en betaalde trainingen en trajecten die jou helpen om anders naar het leven te kijken en je de kracht en de macht geven om je éigen leven vorm te geven.

 

Over de Academy

Jarenlang voelde ik me gevangen in het leven. Ik zat vast in een baan waar ik niet gelukkig was en ik had geen idee hoe ik daar ooit uit moest komen. Mijn angsten en overtuigingen rondom geld en ondernemerschap hielden me gevangen op een plek waar ik niet gelukkig was.

Fast Forward >>>

Inmiddels leef ik het vrije, rijke en betekenisvolle leven waar ik zo lang van droomde. En dat gun ik jou ook!

In deze Academy vind je alles dat je nodig hebt om ook jóuw eigen heldenreis te starten naar een leven waar je wél gelukkig van wordt.

 

It’s an Inside Job

Academy

In de Academy vind je losse trainingen waar je direct mee aan de slag kunt. Hier vind je een overzicht van alle trainingen die nu beschikbaar zijn.

Maak van je Levensmissie je Levenswerk (gratis)

Deze Gratis 5 Daagse Workshop is bedoeld voor vrouwen die niets liever willen dan mensen helpen met hun bedrijf en daar genoeg geld mee willen verdienen om lekker van te kunnen leven.

In deze Online Workshop laat ik je zien welke stappen je, zowel energetisch als praktisch, moet gaan zetten om van je hobbymatige bedrijfje een winstgevende zielsgedreven business te maken.

Ontdek je Droomleven (gratis)

In deze 3-daagse Challenge leer je een aantal basisprincipes van creatie en manifestatie. Deze Challenge is voor vrouwen die niet écht gelukkig zijn in hun leven zoals het nu is en heel graag een ander leven voor zichzelf willen creeren, maar niet weten hoe.

Na afloop van deze challenge besef je dat jij de kracht en de macht bezig om je leven in een positieve zin te veranderen. En je weet wat ervoor nodig is om dat ook daadwerkelijk te gaan DOEN.

Shitshifting Next Level (gratis)

Deze 3-delige videotraining helpt je de baas te worden over je gedachten. Met je gedachten creeer je je werkelijkheid. Maar het grootste gedeelte van je gedachten is onbewust en daar heb je geen grip op.

In deze training leer je je bewust te worden van je gedachten en ze in positieve zin te veranderen, zodat je een ándere werkelijkheid voor jezelf kunt gaan creeren. 

Koers Bepalen €97,- Nu 17 euro

Ieder mens heeft een aangeboren behoefte aan richting en zingeving. Vele van ons zijn zo ver verwijderd van ons intrinsieke levensdoel dat we door de waan van de dag rennen zonder dat we het gevoel hebben verder te komen. Op den duur leidt dat onvermijdelijk tot onrust, frustratie, ziekte, burn-out/depressie en andere vormen van onheil.

In deze training neem ik je mee in het bepalen van richting voor jouw leven. Wie ben je werkelijk? Wat vind je nu écht belangrijk? En wat betekent succes voor jou? Na afloop van deze training heb je een helderder beeld van het leven dat je voor jezelf wenst en kan je de stappen gaan ondernemen die nodig zijn om daar te gaan komen.

Een leven vol rust, plezier en voldoening. Het leven waarvoor je geboren bent.

Leven en werken met de Universele Wetten €297,- Nu 47 euro

We worden omringt door een eindeloos aantal universele wetten, wetten die op ons allemaal van toepassing zijn. Of deze wetten voor of tegen je werken is afhankelijk van je gedachten. Bewustzijn en praktische toepassing van deze wetten gaat je helpen meer uit jezelf en uit het leven te halen, waardoor je in staat bent om voor jezelf een mooier leven te creëren.

Door deze universele wetten te leren kennen, begrijpen en praktisch toepassen in het dagelijks leven pak jij de kracht en de macht terug over je éigen leven. 

Money Date €247,- Nu 47 euro

De meeste van mijn angsten en overtuigingen die me gevangen hielden in een leven waarin ik niet echt gelukkig was, waren geldgerelateerd. Ik had de overtuiging dat ik gewoon niet met geld om kon gaan en dat het niet uitmaakte hoe hard ik werkte, ik zou nooit heel veel meer kunnen verdienen dan ik nu doe.

Ik besloot om wél goed met geld te worden en daar is deze Money Date Routine uit voort gekomen. In de Money Date leer je je bewust te worden van je geldverhaal, je focus te verleggen van schaarste naar overvloed en geld weer leuk te maken, zodat je makkelijk meer geld gaat aantrekken en geld niet langer de reden is om niet te doen wat je écht wil doen.

Visioneeren & Herprogrammeren €197,- Nu 17 euro

 ‘You become what you think about’ is een veelgehoorde term in manifestatieland. Maar hóe dan?

Visioneeren is simpelweg je leven vormgeven door je gedachten te kanaliseren op wat je wél wil. Door alle beperkende overtuigingen in je onderbewuste is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Als je weet wat je écht wil is het zaak om de oude waarheden die je gewenste leven in de weg staan af te wijzen en daar nieuwe waarheden voor in de plaats te zetten. Dit noemen we Herprogrammeren.

In deze 3-delige verdiepende Masterclass leer je de hele theorie achter deze processen en leer je het praktisch toepassen, zodat je daadwerkelijk kunt gaan worden waar je zo naar verlangt.