Selecteer een pagina

Human Design is niet meer weg te denken uit mijn bedrijf. Toen ik het ontdekte was ik direct gefascineerd. Net als een paar jaar geleden met het Levensdoelsysteem. Deze systemen geven zo veel houvast in wie je werkelijk bent, wat je hier op aarde komt doen in dit leven en hoe jij optimaal tot je recht komt.

Het kennen van je levensdoel en human design geeft richting, houvast en kracht.

Als een ware autodidact (my way) ben ik in dit rabbithole gedoken. Ik heb het systeem onderzocht, leren kennen en eigen gemaakt. En dan komt voor mij het onvermijdelijke moment;

JA MAAR IEDEREEN MOET DIT WETEN!

Mijn sacrale vuur in action 😉

Ik geloof dat hoe meer mensen gaan doen wat ze het állerliefste doen, waar ze rétegoed in zijn en zielsgelukkig van worden, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn.

Stel je dat eens voor. Dat iedereen die hier op aarde rondloopt haar ware gaven en talenten zou kennen én in zou zetten. Dat iedereen volledig tot zijn recht komt in zijn of haar vakgebied. Dat iedereen vol vreugde, liefde en plezier door het leven danst. Waarin iedereen rijkdom en overvloed kent in de breedste zin van het woord.

Ik kan zien en voelen wat dit met de wereld zou doen, en daarom doe ik wat ik doe.

 

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te helpen de verbinding met hun ware zelf te herstellen en hun initiële levensmissie te gaan léven. Jij bent naar aarde gekomen met een bepaald doel. Jij bent hier om bepaalde lessen te leren een bepaald doel te vervullen. En Human Design is daarbij in mijn ogen een onmisbaar systeem om te ontdekken wat dat precies voor jou is.

In samenwerking met Marjon van Unreavelyourdesign.com hebben we het Rebellen van het Licht Collective (Het mastermind + 1:1 programma voor vrouwen die helemaal zichzelf willen zijn en een verschil willen maken in de wereld) verrijkt met Human Design.

Human Design + het Collective

Wanneer je in het Collective stapt krijg je niet alleen een compact reading van jouw unieke energetische blauwdruk. Marjon heeft ook een volwaardige e-course ontwikkelt om je te helpen je eigen design te ontdekken, te begrijpen en te gaan léven, zonder dat je volledig hoeft te verdwijnen in het Human Design Rabbit Hole. (En soms na uren lezen en graven nog steeds niet snapt waar je nou precies naar zit te kijken) 

Marjon heeft de Compact Course, simpel, behapbaar en praktisch gemaakt. Met behulp van jouw persoonlijke reading + de compact course ga jij jezelf op zo’n ander niveau leren kennen. 

Jouw Human Design geeft mij ontzettend veel houvast in mijn begeleiding naar jou. Met behulp van jouw design heb ik jouw geconditioneerde patronen heel snel boven water en kan ik je vangen voordat je verdwijnt in je eigen valkuilen. Marjon helpt je jouw HD te leren kennen en begrijpen, ik help je jouw unieke blauwdruk te integreren in je dagelijks leven en je business.

‘Ik heb het idee dat jij mij nog beter kent dan ik mezelf’

krijg ik regelmatig te horen van de Rebellen.

En een mooier compliment kan je me niet geven.

Met behulp van Human Design ben ik mezelf niet alleen veel beter leren kennen, ik ken mijn klanten ook zo veel beter, waardoor ik ze nóg beter kan helpen afstemmen op wat voor hen de bedoeling is, zodat ze dat vrije, rijke en betekenisvolle leven kunnen creëren waar ze zo naar verlangen.

“Anouk houd je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is. Anouk laat je thuiskomen in jezelf. Dat is precies waar ik al heel lang naar verlangde, om de echte Sabine eindelijk te ontmoeten.

Als er engelen op aarde zouden rondlopen, dan is Anouk er sowieso 1 van.”

Sabine

Business Soulutions

Is het ook voor jou tijd om je ware zelf te leren kennen en je levensmissie te gaan léven? Ben je benieuwd wat het Collective voor jou, je leven en je business zou kunnen betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een koffiedate in, dan verkennen we samen de mogelijkheden.