Get ready for some serious

Shitshifting

Je inloggegevens zijn onderweg naar je inbox.

In deze driedelige videotraining hoop ik jou te helpen voelen dat jij zélf de regie hebt over je leven. Over je omstandigheden. Jij hebt de kracht en de macht om je eigen leven vorm te geven en je grootste dromen waar te maken.

Dat klinkt nu misschien nog als een ver-van-je-bed-show, maar het is de waarheid. Jij bént zo iemand.

Het is mijn wens voor jou dat jij vol zelfvertrouwen je éigen pad gaat bewandelen. Het pad dat voor je klaarligt. Het pad dat leidt naar een vrij, rijk en betekenisvol leven.

Koers Bepalen

De online training Koers Bepalen is dé ideale eerste stap om dat pad te gaan bewandelen. Deze praktische, laagdrempelige maar méga shiftende online training is in de Rebellen van het Licht Community te koop voor 97 euro.

De training Koers Bepalen is een uitgebreide videotraining waarin ik je stap voor stap begeleid in:

Het bepalen van je bestemming, oftewel; je gewenste droomleven. Wat is het precies dat je écht wil? Waar word je gelukkig van?

Het uitstippelen van de route. Wat heb je nodig om op die gewenste bestemming aan te kunnen komen?

Welke obstakels je in de weg staan van het bereiken van die bestemming en wat ervoor nodig is om die obstakels te kunnen overwinnen.

Deze training is inclusief een 30-daags experiment ‘de beste versie van jezelf’, om in 30 dagen tijd jezelf de gelegenheid te geven om te worden wie je zo graag wíl zijn. Of eigenlijk, om te zijn wie je écht bent.

En om je aan te moedigen niet alleen te blijven dromen, maar ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten in de richting van je droomleven, krijg je nu tijdelijk direct toegang tot deze lifechanging training

voor maar 47 euro.

Het ligt voor je klaar. Het is aan jou om nu de eerste stap te zetten.

‘Het is niet voldoende om via de trap omhoog te kijken. Om boven te kunnen komen, zal je de trap trede voor trede moeten beklimmen’

~ Dan Millman

Start direct met de Training Koers bepalen voor maar 47 euro

CLAIM DE AANBIEDING