GRATIS HANDBOEK ' SUCCESVOL VERKOPEN OP BEURZEN EN MARKTEN'

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs, markt of festival? En wil je met een lage voorraad en gevulde portemonnee naar huis rijden? Download dan het gratis handboek ‘succesvol verkopen op beurzen en markten’. Ik heb alle lessen, Do’s en Dont’s van mijn jarenlange ervaring met beurzen en markten voor je verzameld, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als ik heb gedaan en jij je optimaal gaat voorbereiden op een succesvol en winstgevend verkoopevent!

6 APRIL - LEZING HUMAN DESIGN

Ontdek Human Design en leer jezelf en het leven beter begrijpen, zodat je andere keuzes kunt maken in het leven. Keuzes die passen bij jouw Design. Keuzes die bijdragen aan een gelukkiger en betekenisvoller leven. Precies zoals het de bedoeling is voor JOU.

Kom naar de Gratis lezing over Human Design op donderdag 6 April in Vierpolders en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing met behulp van Human Design.

Boek een business consult

In een live sessie van 2,5 uur leg ik precies bloot waar het niet stroomt binnen je bedrijf en wat je exact te tweaken hebt om de stroom weer op gang te brengen.

Je gaat gegarandeerd naar huis met hernieuwde energie, inzichten, een ongelooflijke helderheid én een praktisch en strategisch plan waardoor het super simpel voor je is om deze veranderingen ook daadwerkelijk door te voeren.

Rebellen van het licht collective

Zes maanden lang SAMEN toewerken naar het daadwerkelijk IN DE WERELD zetten van jouw zielsgedreven onderneming, op een manier die helemaal bij JOU past. Jij hebt je plannen en ideeën niet voor niets. Het is DE BEDOELING dat jij ze gaat realiseren.