THE SOCIAL EXPERIMENT

Een 4-weeks experiment om met behulp van je Human Design jouw optimale persoonlijke social media strategie te ontdekken zodat je niet langer een haat-liefde verhouding hebt met SM, maar je insta succesvol in kan zetten als winstgevend marketing kanaal op een manier die bij jou past en waar je nog plezier in hebt ook. 

GRATIS HANDBOEK ' SUCCESVOL VERKOPEN OP BEURZEN EN MARKTEN'

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs, markt of festival? En wil je met een lage voorraad en gevulde portemonnee naar huis rijden? Download dan het gratis handboek ‘succesvol verkopen op beurzen en markten’. Ik heb alle lessen, Do’s en Dont’s van mijn jarenlange ervaring met beurzen en markten voor je verzameld, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als ik heb gedaan en jij je optimaal gaat voorbereiden op een succesvol en winstgevend verkoopevent!

Boek een business consult

In een live sessie van 2,5 uur leg ik precies bloot waar het niet stroomt binnen je bedrijf en wat je exact te tweaken hebt om de stroom weer op gang te brengen.

Je gaat gegarandeerd naar huis met hernieuwde energie, inzichten, een ongelooflijke helderheid én een praktisch en strategisch plan waardoor het super simpel voor je is om deze veranderingen ook daadwerkelijk door te voeren.

Rebellen van het licht collective

Drie maanden lang SAMEN toewerken naar het daadwerkelijk IN DE WERELD zetten van jouw zielsgedreven onderneming, op een manier die helemaal bij JOU past. Jij hebt je plannen en ideeën niet voor niets. Het is DE BEDOELING dat jij ze gaat realiseren.