Selecteer een pagina

Ik ben al sinds 2007 ondernemer. Ik heb verschillende bedrijven gehad in verschillende branches. Mijn omzet was altijd nagenoeg hetzelfde. Ik hield er wel wat aan over, maar niet genoeg om van te kunnen leven. Ook niet nadat ik mijn baan had opgezegd om full-time te gaan ondernemen. Ondanks dat ik er véél meer tijd, liefde en energie in stopte, was mijn omzet nog steeds nagenoeg hetzelfde.

Dat komt dus door mijn innerlijke programmering. Mijn geldverhaal. De langspeelplaat op repeat “niet genoeg om van te leven”. Gelukkig stond mijn innerlijke thermostaat ingesteld op “net genoeg om niet in de shit te komen”, waardoor dat ook mijn waarheid was.

Iedere maand weer kwamen er onverwachte geldstromen uit allerlei verschillende hoeken waardoor ik mijn rekeningen altijd netjes heb kunnen betalen. Omdat ik sinds vorig jaar mijn geldstromen bijhoud, weet ik dat ik afgelopen jaar exact het bedrag dat ik heb omgezet met mijn bedrijven (3 op dat moment) óok via privé kanalen heb ontvangen. Het universum zorgt er altijd voor dat jouw innerlijke verhaal bevestigd wordt. Als jij een ánder resultaat wenst dan je nu hebt, is het dus zaak je innerlijke verhaal te herschrijven.

Zo had ik bijvoorbeeld ook de overtuiging ‘ik kan gewoon niet met geld omgaan, dus dan kan ik het maar beter niet hebben’.

Hoewel ik met mijn hoofd dus alles probeerde om meer geld aan te trekken, duwde mijn energetische programmering het juist van me af. Best lastig als je tegelijkertijd probeert een vermogen op te bouwen.

Behalve het herprogrammeren van deze gedachte met onder andere mantra’s en visualisaties, was het ook noodzakelijk om wél verantwoordelijk met geld om te leren gaan. Je hebt beide nodig. Zowel energetisch als praktisch. Dat geldt overigens niet alleen voor je geldverhaal, maar voor ieder resultaat in je leven.

Afgelopen jaar ben ik heel intensief bezig geweest met het herschrijven van mijn geldverhaal én leren mijn geld verantwoordelijk te beheren. Met als resultaat dat ik dit jaar in Q1 mijn complete omzet van vorig jaar al had gedraaid en dat in Q2 ruim heb verdubbeld. Zónder harder te werken. Sterker nog, door veel minder hard te werken.

Bij het daadwerkelijk verdíenen van je gewenste inkomen komt nog zo veel meer kijken. Maar als je innerlijke wereld het niet kan ontvangen, kan je doen wat je wilt, maar dan gaat het je niet lukken.

Je geldverhaal is een belangrijk onderdeel van het Rebellen van het Licht Traject. In het Traject maak je de transformatie zowel fysiek als mentaal. Niet alleen de praktische tips en tools, maar ook het herschrijven van je innerlijke programmeringen. Ik leer je hoe je daadwerkelijk een dikbelegde boterham kunt verdienen met wat je het allerliefste doet.

Wil je meer weten over het Rebellen van het Licht Business Programma?

Plan vrijblijvend een exclusieve afstemsessie met me in om te ontdekken wat voor jou nu de bedoeling is.

De wereld zit op je te wachten

Join the Revolution! 🌹 #RebellenvanhetLicht