Selecteer een pagina

Shitshifting is een praktische tool die ik mijn klanten altijd aanreik. Het maakt het verschil tussen blijven hangen in wat je niet meer wilt, of aantrekken wat je wél wilt.

Als je niets doet blijf je hangen. Je onbewuste is standaard ingesteld op de ‘more of the same’ functie. Als je niet actief je programmering verandert, krijg je simpelweg meer van hetzelfde.

Altijd nagenoeg dezelfde omzet. altijd nagenoeg dezelfde soort vriendschappen en relaties. Altijd nagenoeg dezelfde soort banen en werkgevers. Altijd nagenoeg hetzelfde saldo. Je innerlijke thermostaat zorgt voor altijd nagenoeg dezelfde resultaten.

Shitshifting is een methode die je simpel en eenvoudig uit het programma ‘more of the same’ haalt en een nieuw programma instelt. Eén die gericht is op wat je wél wilt.

1. Wees je bewust van je emoties, gedachten en overtuigingen. Stel jezelf de volgende vragen:
– Hoe voel ik me nu?
– Wat ben ik aan het doen?
– Welke gedachte zit daarachter?
– Welke overtuiging hoort daarbij?
– Brengt dit me dichter bij mijn doel of er verder vandaan?

2. Zijn het positieve emoties, gedachten en overtuigingen? Keep up the good work! Sta je negatief afgesteld? Now it’s time for some serieus shitshifting!

3. Draai het om. Wat klopt er niet? Hoe zou je willen dat het is? Welke gedachte en overtuiging past daarbij? Zet een mantra in die je onderbewuste het nieuwe verhaal vertelt.

4. Neem de waarheid aan dat jij pure potentialiteit bent en met je emoties, gedachten en overtuigingen je eigen werkelijkheid creëert. Door simpelweg je focuspunt te veranderen, verander je je punt van aantrekking.
– Focus je op je dromen en je doelen
– Zet een passende mantra in.
– Visualiseer hoe je dromen uitkomen.

5. Ga door met je dag. Ga door met wat je aan het doen was vanuit deze hernieuwde energie. Of laat het juist vallen als je besefte dat het je totaal niet dient en ga doen wat er aan je trekt.

6. Herhaal dit proces zo vaak je kunt. Zet ieder uur een wekker of stel een reminder in op je telefoon om even in te checken en zo nodig te shiften.

Alleen deze informatie tot je nemen gaat je niet helpen. DOEN wat gedaan moet worden wel. It’s up to you!

Lees hier meer over het Rebellen van het Licht programma!