Selecteer een pagina

In het weekend eten we altijd frietjes bij de TV. We kijken een Disneyfilm en sinds ik heb ontdekt hoe belachelijk veel universele wijsheden er verstopt zitten in Disney-films, vraag ik me af wie het leuker vindt. De kinderen of ik 😅

Vorige week keken we Vaiana en werd ik getriggerd door deze uitspraak van Maui die Vaiana leert zeilen.

‘Je moet voor je zien waar je heen wilt. Weten waar je bent, door te weten waar je bent geweest.’

I knooowww dit is wat ik vanaf de start van Verlicht je Levenspad mijn klanten en volgers bij wil brengen. Je moet éérst weten waar je heen wilt, door een heel helder beeld te scheppen van de gewenste uitkomst. Vervolgens ga je kijken welke oude patronen, gedachten en overtuigingen je ervan weerhouden om daar te komen zodat je een níeuwe koers kunt gaan varen, die je van daaruit brengt waar je wilt zijn.

Dat Walt Disney bekend was met de #lawofattraction is geen geheim. Je hoeft alleen maar naar zijn resultaten te kijken. Hij geloofde met heel zijn hart in de oneindige mogelijkheden en maakte zijn stoutste dromen waar.

Was het makkelijk? Nee. De financiering voor Disney World, zijn allergrootste droom, is 302 keer afgewezen vóórdat hij het toch voor elkaar kreeg. Zijn heldere visie, immense geloof, durf en volharding hebben zijn dromen waargemaakt. Dat is ook weggelegd voor jou!

Dromen, Durven, Doen!

Het is precies dit principe dat ik eigen heb gemaakt, ben gaan léven die ervoor heeft gezorgd dat ik mijn ongelukkige leven als ambtenaar achter me liep en ging doen waar ik voor geboren ben; ondernemen. Anderen inspireren om het beste uit zichzelf en uit het leven te halen. Omdat dát de bedoeling is voor jou!

Het Rebellen van het Licht Business Programma is speciaal voor ondernemers (to be) die níets liever willen dan een goed belegde boterham verdienen met dat wat ze het allerliefste doen en waar ze goed in zijn. Met datgene waarmee zij van deze wereld een mooiere, lichtere en liefdevollere plek maken.

Voel jij de YES! in je hart? Plan een vrijblijvende koffiedate in om te ontdekken wat voor jou de bedoeling is.

Lees hier meer over het Rebellen van het Licht programma!