Selecteer een pagina

Eind 2017 begon mijn reis. Mijn innerlijke heldenreis naar het leven waarvoor ik geboren ben. Ik voelde me gevangen in het systeem. Ik liep constant achter de feiten aan. Had altijd haast en stress. Tijd om te genieten en leuke dingen te doen leek er nooit te zijn. Ik vroeg me zo vaak af ‘is dit het nou?!’

Alles veranderde toen iemand mij de volgende vraag stelde:

‘Als je niets veranderd aan de situatie waarin je niet gelukkig bent, hoe voel je je dan over een jaar? Of over 2 jaar? Als JIJ niets veranderd nu en blijft hangen in deze situatie, hoe voel je je dan over 5 jaar?!’

Hell no! No way! Gaat NIET gebeuren. Ik weet niet HOE, ik weet niet WANNEER, maar ik stap hieruit. Ik ga een ánder leven voor mezelf creëren. No matter what!

HET BESLUIT

Dat was het moment dat ik vanuit mijn tenen het BESLUIT nam dat 2018 mijn laatste jaar in loondienst zou zijn. Mijn grote droom was fulltime ondernemen en (meer) dan genoeg geld verdienen met wat ik het allerliefste doe; anderen inspireren het beste uit zichzelf en uit het leven te halen. Toen nog gericht op ontspannen en zelfverzekerd moederschap.

Vanaf dat besluit ging het snel. Onbewust liet ik het leven vóór me werken. In plaats van me te focussen op wat er allemaal mis is in mijn leven, ging ik mijn pijlen richten op hoe ik zou wíllen dat het is. Ik focuste me op de gewenste uitkomst, zonder bezig te zijn met het HOE. Vanuit het diepe vertrouwen dat de mogelijkheden op mijn pad zullen komen.

Binnen drie maanden gebeurde precies dat. De mogelijkheden kwamen op mijn pad om mijn baan in loondienst, vanuit een veilige financiële plek op te zeggen en in augustus had ik daadwerkelijk mijn laatste werkdag.

DE VRIJHEID die ik toen voelde is niet te beschrijven.

Ik LEEF mijn LEVENSMISSIE

Inmiddels is in mijn leven als ondernemer ook veel veranderd. Door te DOEN wat er aan me trok kreeg ik steeds helderder wat ik nu eigenlijk écht wil.

Niet wat je denkt dat je partner wil dat je doet. Niet wat je denk dat je moeder wil dat je doet. Niet wat je denk dat je kinderen, oma, buurvrouw, beste vriendin wil dat je doet. Maar wat JIJ wil.

Hoe duidelijker dat voor je wordt, hoe makkelijker het is om de juiste stappen in die richting te nemen en hoe leuker en lichter je leven wordt.

Dat ik nu het vrije, rijke en betekenisvolle leven leef waar ik zo naar verlangde is geen toeval. Het is geen kwestie van geluk hebben. Het is een kwestie van een helder beeld voor je zien van hoe je zou wíllen dat het is, het zelfvertrouwen ontwikkelen om ervoor te gaan en de juiste stappen ondernemen vanuit de juiste energie.

#dromendurvendoen

Dit is óók voor jou weggelegd. Als ik het kan, kan jij het ook. Met gemak en plezier, omdat het DE BEDOELING voor je is.

En ik kan je helpen. Met een heel helder beeld te scheppen van de gewenste uitkomst. Een stip op de horizon te zetten en je innerlijke tomtom in te stellen. Om de route uit te stippelen en het zelfvertrouwen te ontwikkelen om de ene voet voor de andere te gaan zetten in de juiste richting. Om te DOEN wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt.

Gratis Masterclass

Ben jij klaar om los te breken uit het leven waarin je niet écht gelukkig bent en het leven te gaan creëren waar je zo naar verlangt? Een leven vol rust, plezier, rijkdom en voldoening?

Op 15 juli geef ik de online Masterclass ‘Maak van je Levensmissie je Levenswerk’, speciaal voor ondernemers (to be) die niets liever willen dan fulltime doen wat ze het allerliefste doen.  

Alles begint bij een besluit en het inplannen van deze Masterclass is de eerste stap. Je zegt tegen het universum ‘ik wil dit en ik ben fúcking serieus!’ Het universum kan dan niet anders dan je op je pad brengen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt.

Neem die eerste stap. Meld je aan.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Ps. Ben jij al helemaal klaar voor de volgende stap en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen in dit proces? Plan dan gratis en vrijblijvend een online koffiedate in om samen af te stemmen wat jij nodig hebt om deze Big Leap te kunnen maken.