Claim your Power

Work-Party

Exclusieve 1:1 Live-Dag om SAMEN werk te maken van dat briljante idee in je hoofd

Boek je ticket

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van de juiste stappen ondernemen vanuit de juiste energie. Succes is maakbaar.

Dromen. Durven. Doen!

Maar…

You’re dreams don’t work unless you do

Heb je zin een feestje én zin om écht aan de slag te gaan met het realiseren van dat fantastische idee in jouw hoofd?

Lees dan snel verder!

 

Anouk Barendrecht

Business Visionair, Mindset Motivator & Mentor

Claim Your Power

Work-Party

 

Een zes uur durende Live werksessie waarbij je aan de hand van het Dromen Durven Doen principe handen en voeten gaat geven aan je dromen en ideeën. Je vergroot je kennis en wijsheid over jezelf, je ware natuur en de immense manifestatiekracht waarmee je geboren bent. Na afloop van de werksessie heb je niet alleen helder in beeld wat je precies te doen hebt om te kunnen krijgen wat je wilt, je hebt de eerste, belangrijkste stappen al direct gezet.

En dat met een flinke dosis humor en plezier!

Boek je ticket

 

Het Dromen Durven Doen Principe

Dromen

Een heel helder beeld scheppen van het gewenste resultaat. The future must become the present

Durven

De confrontatie aangaan met je angsten en onzekerheden om het zelfvertrouwen te ontwikkelen om ervoor te gaan.

DOEN!

Inspiratie omzetten in doelgerichte actie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt. 

Wanneer je deze principes onder de knie hebt ligt de wereld aan je voeten.

Je hebt lang genoeg aan jezelf en je ideëen getwijfeld. NU is het de tijd om je

Power te Claimen!

De Line-up

I can see clearly now the rain is gone

We beginnen deze dag met het creeren van helderheid. Wat is het precies dat je wil creeren. Hoe ruikt het, hoe proeft het hoe voelt het? En wat is er nu van JOU nodig om dit te gaan realiseren? Zowel praktisch als energetisch

Born to be wild!

We kijken vanuit jouw Design naar hoe jij bedoeld bent te functioneren en hoe jij optimaal tot je recht komt, zodat je dit passieproject met een enorme POWER de wereld in kunt slingeren. We leggen je potentie bloot en je leert verder kijken dan je eigen visie. Sta open voor nieuwe wegen. Je gaat heel goed snappen wat jij NODIG hebt om dit te realiseren.

Who run the world? GIRLS!

En ondertussen werken we aan je zelfvertrouwen. Je vergroot je kennis over je ware potentieel en ga je je steeds meer ‘capabel’ voelen. It’s all-in your mind. Je bent zo groot als je grootste droom en zo klein als je beperkende overtuigingen.

The Beat is rockin'

Dromen, Durven, Doen en DOORGAAN. Hoe houd je deze energie en inspiratie vast? Welke structuren en routines ga je in je leven inbouwen om vanuit deze wijsheid en energie te kunnen blijven opereren en daadwerkelijk de impact maken die voor je bedoeld is?

Let's get this party started!

Geen tijd voor uitstel. Je gaat je nieuw opgedane kennis en inzichten direct in de praktijk brengen. Samen gaan we DIRECT aan de slag met de meest belangrijke en meest urgente taken die nodig zijn om jouw project te laten slagen. Niet lullen maar POETSEN.

Toen ik bij Anouk in het programma stapte scheet ik minimaal zeven kleuren. Ik wist wat ik leuk vond en in wilde groeien, het coachen met paarden. Maar voor wie en in welke vorm, geen idee.

Anouk is ook de Queen of kutvragen en heeft mij flink aan het denken gezet.

Ik heb nu een bedrijf staan met een prachtig, uniek programma op een manier die werkt voor mij en daar ben ik haar super dankbaar voor!

Sarah

Ik heb meerdere coach/business trajecten gevolgd, daar heb ik veel van geleerd maar kwam ik niet tot de kern. Bij Anouk ben ik wel tot de kern gekomen. Ik weet nu precies wat mijn bedoeling is en dat ben ik stapje voor stapje ook echt aan het doen.

Dankjewel Anouk!

Anne

Deze Work-Party is voor jou als…

Z

je al een hele tijd rondloopt met een supertof idee, maar het er maar niet van komt om ermee aan de slag te gaan

Z

je niet goed weet waar te beginnen

Z

je behoefte hebt aan een bepaalde structuur om écht met je dromen en doelen aan de slag te gaan

Z

je een sterke missie voelt om een bepaalde verandering in de wereld teweeg te brengen

Z

je voorbij je eigen limiteringen wil leren kijken en je pure potentieel wil gaan benutten

Z

Zin hebt in een feestje 😉

Met gemak en plezier

Je gaat deze dag lekker AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf. Verbindt je opnieuw met je missie, je talenten en intrinsieke drijfveren. 

Je leert anders denken waardoor je met gemak en plezier je business gaat draaien, meer geld gaat verdienen, meer mensen gaat helpen met je passie en meer tijd hebt om te doen waar je écht gelukkig van wordt.

Tip: plan na deze High-Vibe Livedag ook nog wat tijd vrij zodat je direct je nieuwe inzichten verder kunt gaan uitwerken. Maak gebruik van de hoge collectieve energie die je hebt opgepikt tijdens de Work-Party

Na de Work-Party

👉🏻 Bestaat je briljante idee niet langer alleen in je hoofd, maar staat het IN DE WERELD

👉🏻 Heb je een praktisch plan om je idee daadwerkelijk uit te voeren

👉🏻 Heb je de eerste belangrijke taken al uitgevoerd

I'M READY!

Ik garandeer je:

9

Dat de chaos in je hoofd plaats heeft gemaakt voor rust en helderheid

9

Dat je kansen en mogelijkheden ziet die je eerder nog niet zag

9

Een enorme tijdwinst omdat je niet langer blijft hangen dan nodig maar direct weer stappen gaat zetten in de juiste richting

9

Een high-vibe energie en hernieuwd enthousiasme voor je project waardoor je ook na deze dag met plezier tijd en ruimte vindt om ermee verder te gaan

9

Een praktisch en behapbaar stappenplan waar je écht mee aan de slag kunt

OMG Anouk, je gaat het niet geloven! Ik ben elke dag nog heel erg dankbaar voor onze sessie. Ik ben routine aan het krijgen in mijn afstemming elke dag. Ik stem af op mijn geldstromen, op mijn bedrijf, maar ook op mijn voeding en mijn lichaam en dat zit echt in de lift. Ik ben aan de slag met de mantra's en daar wilde ik het even over hebben, want wat er nu gebeurd heeft volgens mij alles daarmee te maken, of in ieder geval met de positieve energie die de mantra's me geven. Gisteren gebeurde er namelijk iets waardoor ik in één keer het manifestatiedoel kan behalen dat wij samen hebben bepaald! En dan moet de pret nog beginnen met het plan dat we hebben bedacht! Whooohooo! Súperleuk!!

Marjon

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Business Consultant

Voor zielsgedreven ondernemers

Ik ben Anouk Barendrecht

6/2 Sacral Manifesting generator.

  9

  Afgestudeerd HBO Bachelor of Economics

  9

  Meer dan 15 jaar ondernemer in verschillende branches

  9

  Human Design Expert

  9

  Helderwetend en heldervoelend

  9

  Gek op de combinatie Minset, Energie en Strategie

  9

  Besmettelijk enthousiast

  En mijn klanten noemen me ook wel de 'QUEEN OF CLARITY'

  Anouk houdt je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is.

  Sabine

  We like to party

  Als voormalig eventmanager zit het geven van feestjes me nog steeds in het bloed. 

  Heb je zin om op een leuke, daadkrachtige manier aan de slag te gaan met het uitwerken van je missie, dromen en doelen én heb je zin in een feestje? 

  Boek dan snel je ticket!

  Save the date!

  Datum in overleg

  }

  van 10:00 tot 16:00 uur

  Live op Locatie

  Inclusief hapjes en drankjes

  Investering: 2175,-

  Let’s do this!

  What you get…

  Personal intake

  We trappen onze samenwerking af met een online Clarity Call van 90 minuten om je intenties voor de werksessie helder te krijgen zodat ik me goed kan voorbereiden om ervoor te zorgen dat jij het MAXIMALE uit de Live-Dag kan halen.

  1:1 Live Work-Party

  Let’s get this party started! We spreken af op een toffe plek voor deze inspirerende High-Vibe Livedag. We gaan Deepdiven in jouw hoogste potentieel en werk maken van die prachtige plannen en ideeen in jouw hoofd. Met afgestemde oefeningen en opdrachten halen we ALLES eruit wat erin zit.

  Afgestemde Feedback

  Na afloop van de Livedag ga jij zelf aan de slag met het uitwerken van de plannen die we hebben gemaakt. De hele maand mag je me mailen voor afgestemde feedback op de uitwerking van je gemaakte plannen en ideeën

  w

  1-op-1 Aftercall

  Na ongeveer een maand plannen we een 90 minuten Aftercall in om de puntjes op de i te zetten en om te onderzoeken wat jij nu verder nodig hebt om je plannen en ideeen écht in de wereld te gaan zetten, zodat je VOL goede moed en High-Vibe Energy weer verder kunt

  Surprise Party Box 🥳

  Unieke, persoonlijk afgestemde Giftbox ter ondersteuning van de Live-Dag

  Eerst nog even bellen?

  Heb je nog vragen over de Work_party en wil je eerst even bellen om te checken of dit voor jou wel echt is wat je nu nodig hebt om jouw fantastische idee de wereld in te slingeren?

  PLAN EEN KOFFIEDATE