Claim your Power

Work-Party

 

Woensdag 14 April van 10:00 tot 13:30 uur

Boek je ticket

Het leven is een feestje 

maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van de juiste stappen ondernemen vanuit de juiste energie. Succes is maakbaar.

Dromen. Durven. Doen!

Maar…

You’re dreams don’t work unless you do

Heb je zin een feestje én zin om écht aan de slag te gaan met het realiseren van je dromen en doelen?

Lees dan snel verder!

 

Anouk Barendrecht

Business Visionair, Mindset Motivator & Mentor

Claim Your Power

Work-Party

 

Een drie uur durende online werksessie waarbij je aan de hand van het Dromen Durven Doen principe handen en voeten gaat geven aan je dromen en ideeën. Je vergroot je kennis en wijsheid over jezelf, je ware natuur en de immense manifestatiekracht waarmee je geboren bent. Na afloop van de werksessie heb je helder in beeld wat je precies te doen hebt om te kunnen krijgen wat je wilt.

En dat met een flinke dosis humor en plezier!

Boek je ticket

 

Het Dromen Durven Doen Principe

Dromen

Een heel helder beeld scheppen van het gewenste resultaat. The future must become the present

Durven

Met behulp van de universele wetten en wijsheid het zelfvertrouwen ontwikkelen om ervoor te gaan.

DOEN!

Inspiratie omzetten in doelgerichte actie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt. 

Wanneer je deze principes onder de knie hebt ligt de wereld aan je voeten.

Je hebt lang genoeg aan jezelf en je ideëen getwijfeld. NU is het de tijd om je

Power te Claimen!

De Line-up

Money Money Money, Must be funny

Één ding weet ik zeker, voor het realiseren van je droomdoelen heb je geld nodig. Misschien is geld wel de belangrijkste reden waardoor je het steeds hebt uitgesteld. Hoe is jouw relatie met geld? Hoe krijg je grip op je geld? Hoe kunnen we geld léuk maken? En voorbij aan het geld, wat heb je écht nodig om je dromen waar te maken?

Born to be wild!

We kijken naar je huidige aanbod en hoe je die kunt optimaliseren, zodat het nog leuker en makkelijk voor jou wordt én het nog meer van waarde is voor de klant. We leggen de potentie bloot en je leert verder kijken dan je eigen visie. Sta open voor nieuwe wegen. Je eindigt met een blauwdruk van je nieuwe aanbod dat je zelf verder gaat uitwerken

Who run the world? GIRLS!

En ondertussen werken we aan je zelfvertrouwen. Je vergroot je kennis over je ware potentieel en ga je je steeds meer ‘capabel’ voelen. It’s all-in your mind. Je bent zo groot als je grootste droom en zo klein als je beperkende overtuigingen.

The Beat is rockin'

Dromen, Durven, Doen en DOORGAAN. Hoe houd je deze energie en inspiratie vast? Welke structuren en routines ga je in je leven inbouwen om vanuit deze wijsheid en energie te kunnen blijven opereren en daadwerkelijk de impact maken die voor je bedoeld is?

Let's get this party started!

Geen tijd voor uitstel. Je gaat je nieuw opgedane kennis direct in de praktijk brengen door een praktisch, vernieuwend plan te maken om al héél snel resultaat te gaan zien.

Deze Work-Party is voor jou als…

Z

je ondernemer bent of binnenkort gaat starten met je onderneming

Z

je een sterke missie voelt om een bepaalde verandering in de wereld teweeg te brengen

Z

je behoefte hebt aan een bepaalde structuur om écht met je dromen en doelen aan de slag te gaan

Z

je anders wil leren denken zodat je met meer gemak en plezier je business gaat draaien

Z

je voorbij je eigen limiteringen wil leren kijken

Z

Zin hebt in een feestje 😉

Met gemak en plezier

Je gaat deze dag lekker AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf. Verbindt je opnieuw met je missie, je talenten en intrinsieke drijfveren. 

Je leert anders denken waardoor je met gemak en plezier je business gaat draaien, meer geld gaat verdienen, meer mensen gaat helpen met je passie en meer tijd hebt om te doen waar je écht gelukkig van wordt.

De Work-Party vindt plaats via zoom. Maak een mooi plekje voor jezelf in huis waar je lekker ongestoord kunt zitten. Zet je favoriete koffie of thee, leg pen en papier klaar en bereid je voor op een energieke dag met een waanzinnige uitkomst!

Tip: plan ook de middag vrij zodat je direct je nieuwe inzichten verder kunt gaan uitwerken. Maak gebruik van de hoge collectieve energie die je hebt opgepikt tijdens de Work-Party

Lieve Anouk, ik ben nu al zo blij met onze samenwerking. Ik ben lekker bezig met mijn werkboek en mijn proces. Ben je mega dankbaar! 

Linda

OMG Anouk, je gaat het niet geloven! Ik ben elke dag nog heel erg dankbaar voor onze sessie. Ik ben routine aan het krijgen in mijn afstemming elke dag. Ik stem af op mijn geldstromen, op mijn bedrijf, maar ook op mijn voeding en mijn lichaam en dat zit echt in de lift. Ik ben aan de slag met de mantra's en daar wilde ik het even over hebben, want wat er nu gebeurd heeft volgens mij alles daarmee te maken, of in ieder geval met de positieve energie die de mantra's me geven. Gisteren gebeurde er namelijk iets waardoor ik in één keer het manifestatiedoel kan behalen dat wij samen hebben bepaald! En dan moet de pret nog beginnen met het plan dat we hebben bedacht! Whooohooo! Súperleuk!!

Marjon

marjonvandewetering.nl

Als ik het even niet meer weet, bel ik Anouk. Na meestal een kort gesprek heb ik weer helder wat ik hoor te doen en wat de volgende stappen zijn. Anouk heeft de gave om heel snel en helder te zien/voelen wat er wel en niet klopt. Vaak zijn een paar woorden al genoeg om tot de kern te komen. Communiceren met Anouk gaat altijd makkelijk en haar aanstekelijke energie geeft goede zin om aan de slag te gaan. Ze weet waar ze het over heeft, want Anouk verdiept zich graag in de materie waar ze op dat moment ‘obsessed’ mee is.
Ze kan feilloos boeken citeren, maar communiceert vooral intuïtief vanuit haar verbinding met de bron. Dit is een dodelijke combinatie waar geen speld tussen te krijgen is. Naast de feiten-kennis en intuïtie heeft Anouk ook veel praktijkervaring, daar ze verschillende bedrijven is gestart en met succes heeft verkocht.
Ja, Anouk is mijn zus, maar ook mijn business-partner, mijn coach en mijn beste vriendin. We zijn close, waardoor ik het genoegen heb haar te zien groeien en bloeien en razendsnel spiritueel heb zien ontwikkelen.
Anouk is mega creatief en maakt steeds de meest briljante modellen, illustraties en verhalen om haar boodschap uit te beelden, zodat het ‘lees-baar’ is voor het grote publiek.
Ze vertaald/verpakt levenslessen in kunstwerken op haar eigen, unieke manier om hiermee vrouwen te inspireren om in hun kracht te gaan staan. Om te luisteren naar hun intuïtie, het fluisteren van hun hart en zo hun dromen waar te maken.
Dat is wat zij te doen heeft en ik ben enorm dankbaar dat ik één van de vrouwen ben die door haar gecoacht mag worden om van mijn dromen een helder plan te maken. Zij helpt mij om het niet alleen bij dromen te houden, maar om de actie in te gaan. Te doen, te manifesteren, zodat ik met mijn superpower een impact kan maken in de wereld.
Gwen

yogagwen.com

DROMEN

Alles ontstaat en komt voort vanuit een gedachte. Schep een heel helder beeld van de gewenste uitkomst.

DURVEN

Zelfvertrouwen ontwikkelen door middel van gespecialiseerde kennis. Zowel gericht op de inside job als de fysieke actie.

DOEN!

Praktische, fysieke actie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt!

Early Bird Korting

50 euro korting op je ticket

Ben je één van de eerste 10 deelnemers en boek je voor 15 Maart je ticket? Dan boek je jouw ticket niet voor 197 maar voor 147 euro met de kortingscode ‘earlybird’

Nu boeken

We like to party

Als voormalig eventmanager zit het geven van feestjes me nog steeds in het bloed. Natúúrlijk zou ik je het állerliefst op een toffe live locatie uitnodigen, maar ik beloof je; dit is the next best thing!

Heb je zin om op een leuke, daadkrachtige manier aan de slag te gaan met het uitwerken van je missie, dromen en doelen én heb je zin in een feestje? 

Boek dan snel je ticket!

Save the date!

Woensdag 14 April

}

van 10:00 tot 13:30 (incl 30 min. pauze)

Online via Zoom

Ticket: 197 euro

Let’s do this!

What you get…

Personal intake

Je vult een afgestemd vragenformulier in waarmee ik al een goed beeld krijg van jou en je bedrijf, zodat ik je tijdens de werksessie direct afgestemde feedback, tips en inzichten kan geven.

Toegang tot online werksessie

3 uur durende gezamenlijke werksessie (+30 min pauze) via zoom

Hot Seat

Gelegenheid om je casus voor te leggen tijdens de werksessie

Afgestemde Feedback

Afgestemde feedback op je gemaakte plannen en ideeën

w

1-op-1 Aftercall

20 minuten 1-op-1 zoom om de puntjes op de i te zetten.

Surprise Party Box

FAQ

Ik kan niet op 14 april. Kan ik terugkijken?

Er zal geen opname beschikbaar zijn. Dat zit ‘m in de interactie en energie. Ik gun je een maximale impact en dat haal je er niet uit als je terugkijkt, omdat je dan niet in staat bent je eigen vragen te stellen en eigen casus voor te leggen. Daarnaast is de energie Live simpelweg het sterkst. Maar hou me in de gaten, want deze werksessies gaan regelmatig terugkomen!

Ik heb geen onderneming, maar ik voel me wel geroepen. Kan ik toch meedoen?

Ook als jij een hele sterke missie hebt waar je echt mee aan de slag wil kan je meedoen. Je hoeft daar niet per se een onderneming voor te hebben. Dat kan natuurlijk ook gewoon binnen je betaalde baan of op een andere manier.

Ik vind een groep erg spannend, kan dit ook 1-op-1?

Ja zeker! Als je écht de diepte in wilt en mijn volledige 1-op-1 aandacht wil dan kunnen we een Rise&Shine Sessie inplannen. Stuur me dan even een berichtje, dan plannen we even een afstem date in.

Maakt het uit wat voor soort bedrijf ik heb?

Zeker niet. Jij staat centraal in dit plaatje. Er vanuit gaande dat jij met je onderneming wordt gedreven door je missie maakt het niet uit of je glaszetter, pizzabakker, kapper of coach bent.