Claim your Power

Work-Party

Het leven is een feestje 

maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van de juiste stappen ondernemen vanuit de juiste energie. Succes is maakbaar.

Dromen. Durven. Doen!

Maar…

You’re dreams don’t work unless you do

Heb je zin een feestje én zin om écht aan de slag te gaan met het realiseren van je dromen en doelen?

Lees dan snel verder!

 

Anouk Barendrecht

Business Visionair, Mindset Motivator & Mentor

Hoe zou het voor je zijn als…

je je baan in loondienst vanuit een veilige financiele plek op zou kunnen zeggen, om full-time te kunnen doen wat er écht aan je trekt?

Je voelt dat iedere minuut die je op je baan in loondienst spendeert zonde is van je tijd en talenten. Je hebt het gevoel dat je niet volledig jezelf kunt zijn en je creatieve ei niet kwijt kan. Je komt simpelweg niet tot je recht daar. Je wil heel graag fulltime ondernemen maar je overziet het nog niet en weet niet goed hoe het aan te pakken zonder jezelf in de (financiële) nesten te werken.

Wat jij nodig hebt is;

R

Een duidelijk doel voor ogen;

R

Inzicht in je financiën;

R

Inzicht in je onbewuste programmeringen en belemmerende overtuigingen die tussen jou en je grootste dromen staan;

R

Het kunnen zien en vóelen van je eigen potentieel;

R

Een praktisch en overzichtelijk plan om je baan in loondienst vanuit een veilige (financiële) plek op te kunnen zeggen;

R

Het lef en zelfvertrouwen om er volledig voor te gaan!

Ik weet als geen ander hoe krachtig het is om van eeuwige dromer óver die verandering, het ook daadwerkelijk te gaan DOEN. Ik wéét dat ook jij de kracht en de macht bezit om je dromen waar te maken. Ik wéét dat het ook voor jou de bedoeling is om je levensmissie te gaan leven. En het is nu tijd om er mee aan de slag te gaan.

 

{

Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wenst te worden gebracht

~ Wallace D. Wattles

Claim Your Power

Work-Party

 

In een exclusieve 1 op 1 live werksessie op een fantastische locatie gaan we intunen op jouw ultieme levensdoel en met behulp van het Dromen Durven Doen principe een afgestemd gameplan downloaden om jouw baan in loondienst op te durven zeggen en je dromen om te zetten in concrete, afgestemde actie. Je vergroot je kennis en wijsheid over jezelf, je ware natuur en de immense manifestatiekracht waarmee je geboren bent. Na afloop van de werksessie sta je dichter bij jezelf, je dromen en je levensdoel dan ooit tevoren. Je voet dat het de bedoeling is om dit leven voor jezelf te creëren en je bent geïnspireerd en gemotiveerd om de benodigde stappen te ondernemen.

En dat met een flinke dosis humor, enthousiasme en plezier!

Plan een selectie Call in

 

Het Dromen Durven Doen Principe

Dromen

Een heel helder beeld scheppen van het gewenste resultaat. The future must become the present

Durven

Met behulp van de universele wetten en wijsheid het zelfvertrouwen ontwikkelen om ervoor te gaan.

DOEN!

Inspiratie omzetten in doelgerichte actie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt. 

Wanneer je deze principes onder de knie hebt ligt de wereld aan je voeten.

Je hebt lang genoeg aan jezelf en je ideëen getwijfeld. NU is het de tijd om je

Power te Claimen!

De Line-up

Born to be wild!

Met behulp van het Levensdoelsysteem ga je je verbinden met jouw ultieme levensmissie. Je komt dichterbij je kern dan ooit te voren. Dit is de basis voor je (nieuwe) bedrijf. Hier komen we de nodige onbewuste programmeringen en belemmerende overtuigingen tegen die we met behulp van simpele tools uit de weg gaan ruimen, zodat ze niet langer tussen jou en je dromen staan.

Money Money Money, Must be funny

Één ding weet ik zeker, voor het realiseren van je droomdoelen heb je geld nodig. Misschien is geld wel de belangrijkste reden waardoor je het steeds hebt uitgesteld. Hoe is jouw relatie met geld? Hoe krijg je grip op je geld? Hoe kunnen we geld léuk maken? En voorbij aan het geld, wat heb je écht nodig om je dromen waar te maken?

Who run the world? GIRLS!

En ondertussen werken we aan je zelfvertrouwen. Je vergroot je kennis over je ware potentieel en ga je je steeds meer ‘capabel’ voelen. It’s all-in your mind. Je bent zo groot als je grootste droom en zo klein als je beperkende overtuigingen.

The Beat is rockin'

We kijken naar je aanbod en hoe je die kunt optimaliseren, zodat het nog leuker en makkelijk voor jou wordt én het nog meer van waarde is voor de klant. We leggen de potentie bloot en je leert verder kijken dan je eigen visie. Sta open voor nieuwe wegen. Je eindigt met een blauwdruk van je nieuwe aanbod dat helemaal in lijn is met jou en je levensmissie.

Let's get this party started!

Geen tijd voor uitstel. Je gaat je nieuw opgedane kennis direct in de praktijk brengen door een praktisch en overzichtelijk plan te maken om al héél snel resultaat te gaan zien. Je gaat met mij, maar vooral met jezelf een commitment aan om binnen 3 tot 6 maanden die betaalde baan vanuit een veilige financiele plek op te zeggen en full-time te gaan doen wat voor jou de bedoeling is!

Deze Work-Party is voor jou als…

Z

je niets liever wilt dan loskomen van je huidige betaalde baan en fulltime gaan doen waar je goed in bent en blij van wordt

Z

je een sterk verlangen voelt om een bepaalde verandering in je leven teweeg te brengen

Z

je behoefte hebt aan een bepaalde structuur om écht met je dromen en doelen aan de slag te gaan

Z

je anders wil leren denken zodat je met meer gemak en plezier in het leven gaat staan en je je business gaat draaien

Z

je voorbij je eigen limiteringen wil leren kijken

Z

je bereidt bent om te DOEN wat gedaan moet worden

Met gemak en plezier

Je gaat deze dag lekker AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf. Verbindt je opnieuw met je missie, je talenten en intrinsieke drijfveren. 

Je leert anders denken waardoor je met gemak en plezier je business gaat draaien, meer geld gaat verdienen, meer mensen gaat helpen met je passie en meer tijd hebt om te doen waar je écht gelukkig van wordt.

De Work-Party vindt live plaats op een inspirerende locatie. We maken er echt een feestje van, inclusief lekkere lunch en een fijne borrel. Bereid je voor op een energieke dag met een waanzinnige uitkomst!

OMG Anouk, je gaat het niet geloven! Ik ben elke dag nog heel erg dankbaar voor onze sessie. Ik ben routine aan het krijgen in mijn afstemming elke dag. Ik stem af op mijn geldstromen, op mijn bedrijf, maar ook op mijn voeding en mijn lichaam en dat zit echt in de lift. Ik ben aan de slag met de mantra's en daar wilde ik het even over hebben, want wat er nu gebeurd heeft volgens mij alles daarmee te maken, of in ieder geval met de positieve energie die de mantra's me geven. Gisteren gebeurde er namelijk iets waardoor ik in één keer het manifestatiedoel kan behalen dat wij samen hebben bepaald! En dan moet de pret nog beginnen met het plan dat we hebben bedacht! Whooohooo! Súperleuk!!

Marjon

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Business Consultant

Voor zielsgedreven ondernemers

Ik ben Anouk Barendrecht

6/2 Sacral Manifesting generator.

  9

  Afgestudeerd HBO Bachelor of Economics

  9

  Meer dan 15 jaar ondernemer in verschillende branches

  9

  Human Design Expert

  9

  Helderwetend en heldervoelend

  9

  Gek op de combinatie Minset, Energie en Strategie

  9

  Besmettelijk enthousiast

  En mijn klanten noemen me ook wel de 'QUEEN OF CLARITY'

  Anouk houdt je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is.

  Sabine

  Doe wat gedaan moet worden

  Om te krijgen wat je wilt

  Waarom?

  R

  Je voelt je mega krachtig en zelfverzekerd

  R

  Je bent waanzinnig trots op jezelf

  R

  Je voelt dat je van waarde bent voor jezelf, je omgeving en de wereld

  R

  Je hebt iedere dag onwijs veel plezier

  R

  Je bent enthousiast over alles wat komen gaat en hebt iedere dag zin om de dag te starten

  R

  Je ervaart een gevoel van rust en flow

  R

  Je voelt je gewaardeerd en ervaart een heerlijk gevoel van voldoening

  R

  Je bent simpelweg gelukkig 🙂

  Over mij

  Ik ben Anouk, Visionair, Mindset Motivator & Mentor

  Lange tijd zat ik vast in een leven waarin ik niet écht gelukkig was. Wat ik ook probeerde, ik kon niet zien hoe ik daar van los kon komen. Tot ik in aanraking kwam met de universele wijsheid en mijn eigen power ging claimen.

  Ik ontdekte dat álles in ons leven voortkomt vanuit onze eigen gedachten. Met onze gedachten creëren we onze werkelijkheid.

  Ik verslond alles wat te maken had met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ik ben mijn opgedane kennis gaan toepassen in de praktijk, met als resultaat dat:

  N

  ik binnen een paar maanden vanuit een veilige (financiele) plek mijn baan als ambtenaar kon opzeggen en fulltime kon gaan ondernemen

  N

  ik 24 deelnemers had voor mijn allereerste workshop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

  N

  ik in 30 dagen tijd ruim 12.000 euro manifesteerde

  N

  ik in een coachingstraject kon stappen bij de nr. 1 coach/counselor van Nederland en België

  N

  ik mijn totale omzet van het afgelopen jaar nu in één kwartaal draaide zonder harder te werken

  LÉÉF JE LEVENSMISSIE

  Het is de bedoeling 😉

  Praktische info

  Datum in overleg

  }

  van 11:00 tot 16:00 uur (inclusief lunchbreak)

  Locatie in overleg

  Investering: 1975 euro

  Let’s do this!

  What you get…

  Personal intake

  We beginnen met een Start-up zoomsessie om richting voor de dag te bepalen. Je vult een afgestemd vragenformulier in waarmee ik al een goed beeld krijg van jou en je bedrijf, zodat ik je tijdens de werksessie direct afgestemde feedback, tips en inzichten kan geven.

  Work-Party

  Op de dag zelf knallen we van energie, combineren we het spirituele met praktische tools en zetten we een stevige basis neer voor het leven van jouw levensmissie.

  Voeding voor lichaam en ziel

  Deze dag is inclusief een heerlijke lunch en fijne borrel

  Afgestemde Feedback

  Afgestemde feedback op je gemaakte plannen en ideeën

  w

  1-op-1 Aftercall

  1-op-1 zoomsessie om de puntjes op de i te zetten en je te energizen om écht lekker aan de slag te gaan.

  Afgestemde Surprise Party Box

  Spirituele en praktische tools & gifts om jouw proces optimaal te ondersteunen.