De eerste Nederlandstalige starterscursus over

Digital Marketing

🇳🇱 met Master Resell Rights

ben je klaar om DEZE WEEK NOG passief GELD te VERDIENEN MET digital marketing

(zelfs met een privé insta account)!

Deze pre sale prijs verloopt op 21 mei

“Ik begon met het verkopen van online courses met Master Resell Rights op 1 maart. Ik had mijn 1e sales binnen een paar uur. Nu 10 weken later zit ik op meer dan €46.000 winst en run ik het grootste digital marketing mentorship in Nederland met meer dan 120 members.
Sophie Dittmar

Wat ontvang je bij de cursus?

35 to the point (1 minuut) waarde video’s + DFY marketing materiaal (stories, salespage + reels)
 • Hoe verdien je passief inkomen met digital marketing?
 • Wat is digital marketing?
 • De 2 verschillende opties om direct geld te gaan verdienen met digital marketing
 • Overzicht van de totale investeringskosten + software die je nodig hebt om te starten met digital marketing
 • Hoe je vandaag nog passief inkomen kunt genereren met het doorverkopen van dit product zelfs met een privé insta account
 • Wel of geen nieuw instagram account beginnen?
 • Sales tips
 • DM script om dit product direct met 100% winst te verkopen
 • FAQ – wat voor antwoorden geef je aan mensen?
 • 7 ingrediënten succes formule waardoor de maker van de course meer dan €46k aan winst manifesteerde in 10 weken tijd met digital marketing
 • 3 protips voor faceless accounts
 • 2 DFY faceless reels om direct klanten aan te trekken voor het verkopen van dit product
 • 7 DFY stories om dit product via je stories te verkopen voor 100% winst
 • Salepage tekst + plaatjes van dit product voor je eigen shop (als je die hebt)
 • ✨ Plus SO MUCH MORE !!

Met deze unieke Done-For-You digitale marketingcursus met 100% Master Resell Rights kan je je investering terugverdienen met slechts één verkoop!

R

Ideaal als je passief inkomen wilt genereren maar een klein budget hebt.

R

Ideaal als je een online product wilt verkopen, maar geen eigen online product wilt creëren.

R

Ideaal als je geld wilt verdienen met digital marketing maar geen engels product wilt verkopen.

R

Ideaal als je meer wilt leren over digital marketing.

Ik heb tientallen online cursussen en programma’s gemaakt op het gebied van spiritualiteit, universele wetten en wijsheid, zelfontwikkeling, money mindset, human design en business, maar het verkopen daarvan vond ik altijd heel lastig.
Eind 2023 heb ik de stekker uit mijn volledige aanbod getrokken om helemaal opnieuw te beginnen (al wist ik nog niet precies met wat)
Op 17 Maart ben ik via Soof met Digital Marketing gestart en vanaf dat moment is alles veranderd. In de afgelopen twee maanden heb ik ruim 13K omgezet met onder andere de verkoop van de de Digital Wealth Academy, maar ook mijn eigen programma’s gaan weer als zoete broodjes over de toonbank 🧁
Ik ben ENORM dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik voel aan alles dat dit slechts het begin is.
Let’s make this world a better place waarin meer mensen de vrijheid hebben om te kunnen wat ze het állerliefste doen en daarmee maximaal van waarde zijn voor de wereld 🙏🏻❤️
Anouk Barendrecht

Dit is waarom jij vandaag nog wil starten met Digital Marketing

Omdat dit een digitaal product is , kun je dit product niet ruilen, en er worden GEEN refunds gegeven. Dit is een MRR product: dit betekent dat de course na aankoop 100% van jou is, en dat je deze mag doorverkopen voor 100% winst. De course mag niet onder de €48 excl. btw verkoht worden (behalve in de periode van 13mei tot 21 mei 2024 dan mag het product voor €37 excl. btw verkocht worden)

Zit je vast in een 9-5 baan? Dit is jouw kans om daar verandering in te brengen. Je kunt met dit product letterlijk vandaag al passief inkomen gaan genereren zodat je dit jaar een buffer kunt gaan opbouwen om je 9-5 baan op te gaan zeggen.

Weet je nog niets van Digital Marketing? Dit is een fantastisch product voor een lage instap prijs waarmee je kunt gaan ervaren hoe cool digital marketing is, en hoe fijn het is om passief inkomen te genereren.

Nog niet succesvol in digital marketing? Verander dat door de stappen te implementeren die je leert in deze course.

Op zoek naar een Nederlands product dat je kunt resellen? Deze course mag je voor 100 % winst verkopen. Je koopt hem eenmalig van mij, en daarna is alle winst voor jou.

€37 (eenmalig)

prijs gaat 21 mei naar €48

Nederlandstalige Digital Marketing Starterscursus met Master Resell Rights

Wat is ‘Master Resell Rights’?

“Master Resell Rights” is het recht om een digitaal product dat je hebt aangeschaft voor een vaste prijs door te verkopen als je eigen digitale product voor diezelfde prijs

De cursus leert je waardevolle digitale marketingvaardigheden die je kunt toepassen om de cursus door te verkopen, of om je eigen digitale producten te verkopen.
Zodra je de cursus hebt gekocht mag je hem direct doorverkopen. Je klanten betalen jou rechtstreeks en jij maakt 100% winst. Zonder tussenpersoon.
Dit is een uitgebreide cursus die je alles leert om ook zonder ondernemerservaring veel geld te kunnen verdienen met het verkopen van digitale producten