Rebellen van het

Licht

Mastermind Programma

Join the revolution!

Maak je eigen succes!

Weet je wat alle grote, succesvolle mensen gemeen hebben? Denk aan Oprah Winfrey, Michael Jordan, Richard Branson, Henry Ford, William Bell, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grote namen die grote dingen hebben bereikt in het leven en een enorme impact op de wereld hebben gemaakt.

Ze hadden een héél helder doel voor ogen en een brandend verlangen om dat doel te realiseren.

Zij hebben niets dat jij niet hebt. Zij hebben exact dezelfde eigenschappen als jij. Zij hebben ze alleen optimaal ontwikkelt, maar dat kun jij ook!

Tijdens het Rebellen van het licht Mastermind Programma is dat precíes wat we gaan doen. Je zelfvertrouwen vergroten en de eigenschappen ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te zijn.

{

Visioneering

The process of making a vision or a dream a reality; building a concept into a workable application

Hoe tof zou het zijn als…

Alles ontstaat en komt voort vanuit een gedachte. Alles wordt twee maal geschapen. Eén maal in de mind en de tweede maal in de fysieke werkelijkheid. Alles wat je denkt heeft de potentie om werkelijkheid te worden.

Dit is geen woowoo maar exacte wetenschap!

Ontdek zelf de universele manifestatiekracht en begin NU met een helder beeld scheppen van je ultieme doel

Wil jij het uitkomen van je grootste dromen en doelen niet langer aan het toeval overlaten maar zélf de regie nemen?

Durf te dromen

Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Ik heb niet veel nodig om een toekomstbeeld voor me te zien van een situatie zoals het zou kunnen zijn. De hele dag door flitsen beelden door mijn gedachten. Boodschappen, tekens, waarschuwingen, droombeelden. Van mezelf en van anderen. Ik kan er niks aan doen, zo ben ik geboren.

Tijdens een sessie met mij krijg ik ook boodschappen voor jou door. Ik zie heel helder wat de bedoeling voor je is en hoe het zou kunnen zijn als je gaat doen wat gedaan moet worden. 

Ik zie het voor jou, kom maar, dan gaan we er samen heen.

 

 

Wat ik ook zie zijn jouw blinde vlekken. Been there, done that. Veel van de obstakels die jij tegenkomt ben ik ook tegengekomen. Ik heb ze gezien en overwonnen. Daardoor zijn ze voor mij veel makkelijker te herkennen. Wanneer we ze tegen komen gaan we direct aan de slag met het herprogrammeren van deze onbewuste overtuigingen zodat jij niet langer belemmerd wordt door je oude, onbewuste systemen die je tot nu toe hebben weerhouden van succes.

DROMEN

Alles ontstaat en komt voort vanuit een gedachte. Schep een heel helder beeld van de gewenste uitkomst.

DURVEN

Zelfvertrouwen ontwikkelen door middel van gespecialiseerde kennis. Zowel gericht op de inside job als de fysieke actie.

DOEN!

Het herprogrammeren van je onderbewuste en het volgen van je inspiratie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt!

U

Op onderzoek uit

naar je intrinsieke verlangens en drijfveren

Een helder beeld scheppen

van je ultieme droomleven

l

Een concreet ontwikkelplan

met behulp van de universele wijsheid

Z

Praktische en gerichte actie

om nú te beginnen met het realiseren van je droomleven

Het resultaat is een heel heldere visie, zelfvertrouwen en een praktisch en werkbaar plan om direct te beginnen met het realiseren van je grootste dromen

Wat levert het op?

Z

Persoonlijk leiderschap

Door actief aan de slag te gaan met het omzetten van wensen en verlangens naar praktische, haalbare plannen neem je leiderschap over je eigen leven en voel je je minder slachtoffer van de omstandigheden

Z

Mindset

Door niet alleen praktische plannen te maken, maar ook mindset intensief mee te nemen vergroot je je kans op succes enorm. Je behaalt met minder moeite, meer resultaat. Succes = 95% mindset + 5% strategie

Z

Universele wijsheid

Je leert een aantal van de belangrijkste universele wetten (beter) begrijpen en vóór je te laten werken in plaats van tegen je, waardoor je het leven zelf beter begrijpt en jouw rol als regisseur van je eigen leven serieuzer gaat nemen. Deze wijsheid neem je voor de rest van je leven mee.

Z

Samen gaan we sneller

Je hebt een helder beeld van de gewenste uitkomst. Deze helderheid zorgt voor doelgerichtheid en wilskracht. Je weet precies waar je heen gaat en waarom en je weet precies wat je te doen hebt om te krijgen wat je wilt. Dit kan jaren schelen!

Z

Vergroot je zelfvertrouwen

Door jezelf te verdiepen in je onderbewuste systemen, de universele wijsheid én het onderwerp waar je naar verlangt ga je je steeds zekerder van je zak voelen én daar naar handelen.

Z

Innerlijke tomtom treedt in werking

Je stelt je innerlijk geleidesysteem in werking en laat je onderbewuste voor je werken. Je innerlijke tomtom afgestemd op je gewenste realiteit. Leer luisteren naar je intuitie en volg de aanwijzingen op. (ook dit scheelt tijd!)

 

Praktische zaken

Een traject van 5 maanden

In april starten we met het gezamenlijke programma. In 5 maanden tijd doorlopen we het Dromen Durven Doen Principe en maak je de transformatie naar zelfverzekerde powerhouse in jouw vakgebied.

Wekelijkse afstem momenten

Iedere week stemmen we samen de focus voor die week af zodat je precies weet wat je wanneer te doen hebt en wat je daarvoor nodig hebt.

Intensieve werksessies

Om de week duiken we samen de diepte in en geven we handen en voeten aan je ideeën en inspiratie. We zetten fantasie om in fysieke actie. De andere week ga je zelf aan de slag met je plannen en ideeen.

Tussentijdse vraagbaak en feedback

Tussendoor mag je altijd vragen stellen en je stukken sturen waar ik feedback opgeef. We zetten de puntjes op de i zodat het helemaal klopt en je het tot in de kern kunt voelen.

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Yogagwen.com

Vergroot je zelfvertrouwen

Je bent het waard!

Over mij

Ik ben Anouk, Visionair, Mindset Motivator & Mentor

Lange tijd zat ik vast in een leven waarin ik niet écht gelukkig was. Wat ik ook probeerde, ik kon niet zien hoe ik daar van los kon komen. Tot ik in aanraking kwam met de universele wijsheid en mijn eigen power ging claimen.

Ik ontdekte dat álles in ons leven voortkomt vanuit onze eigen gedachten. Met onze gedachten creëren we onze werkelijkheid.

Ik verslond alles wat te maken had met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ik ben mijn opgedane kennis gaan toepassen in de praktijk, met als resultaat dat:

N

ik binnen een paar maanden vanuit een veilige (financiele) plek mijn baan als ambtenaar kon opzeggen en fulltime kon gaan ondernemen

N

ik 24 deelnemers had voor mijn allereerste workshop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

N

ik in 30 dagen tijd ruim 12.000 euro manifesteerde

N

ik in een coachingstraject kon stappen bij de nr. 1 coach/counselor van Nederland en België

N

ik mijn omzet van de afgelopen drie jaar verdrievoudigde zonder harder te werken

OMG Anouk, je gaat het niet geloven! Ik ben elke dag nog heel erg dankbaar voor onze sessie. Ik ben routine aan het krijgen in mijn afstemming elke dag. Ik stem af op mijn geldstromen, op mijn bedrijf, maar ook op mijn voeding en mijn lichaam en dat zit echt in de lift. Ik ben aan de slag met de mantra's en daar wilde ik het even over hebben, want wat er nu gebeurd heeft volgens mij alles daarmee te maken, of in ieder geval met de positieve energie die de mantra's me geven. Gisteren gebeurde er namelijk iets waardoor ik in één keer het manifestatiedoel kan behalen dat wij samen hebben bepaald! En dan moet de pret nog beginnen met het plan dat we hebben bedacht! Whooohooo! Súperleuk!!

Marjon

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Business Consultant

Voor zielsgedreven ondernemers

Ik ben Anouk Barendrecht

6/2 Sacral Manifesting generator.

  9

  Afgestudeerd HBO Bachelor of Economics

  9

  Meer dan 15 jaar ondernemer in verschillende branches

  9

  Human Design Expert

  9

  Helderwetend en heldervoelend

  9

  Gek op de combinatie Minset, Energie en Strategie

  9

  Besmettelijk enthousiast

  En mijn klanten noemen me ook wel de 'QUEEN OF CLARITY'

  Anouk houdt je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is.

  Sabine

  Your time is limited, so don't waste it living someone else's live

  ~Steve Jobs