Hi!

Hierbij de terugkijk link naar de DWA Start-up sessie 🤩

Ik had écht maar een uur en héél veel te delen 😅 dus het einde was een beetje chaotisch… Maar als je me al wat langer kent, weet je dat dat niets nieuws is 🫣

Anyway! Ik ben super enthousiast over de Digital Wealth Academy en de MOGELIJKHEDEN die het jou kan brengen als zielsgedreven ondernemer, om écht geld te gaan verdienen met wat je het allerliefste doet en je levensmissie te gaan léven. Precies zoals het de bedoeling is voor JOU!

Als bonus heb ik je 48 uur toegang gegeven tot de Mission 2 Wealth Society en de DWA Start-up, zodat je alles nog even op je gemak kan nalopen en nalezen. Na 48 uur vervalt je toegang automatisch, tenzij je in de DWA stapt, of je aansluit bij de Misson 2 Wealth Society 🥳

Je kunt hier je tijdelijke toegang aanvragen.

Heb je nog vragen over de DWA, de Society of mijn 1:1 Support?

Stuur me een DM op insta 😘

Tot snel!

Liefs, Anouk