Selecteer een pagina

Life is good

For those who live it

Je hebt een droom

Er trekt iets aan je. Je hebt een verlangen dat steeds weer de kop op steekt. Je probeert het weg te relativeren, maar tóch blijft het door je hoofd spoken.

STOP MET RELATIVEREN! 

‘Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wenst te worden gebracht’

Dat verlangen, dat gekke idee zit niet voor niets in je hoofd. Het zit in JOUW hoofd omdat JIJ de potentie hebt om het tot uitdrukking te brengen.

GO FOR IT!

I’m with you girl

Anouk Barendrecht

Business Consultant & Spiritual Mentor

If I wanna be free,

I gotta be Me

What I do

Leef het leven zoals het voor je bedoeld is

Ieder mens is hier op aarde met een reden. Iedereen is hier om bepaalde lessen te leren, om te groeien en te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan deze wereld. Ik ben hier op aarde om andere vrouwen met een droom te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen en de omstandigheden te creëren om te gaan DOEN wat ze te doen hebben.

Ik geloof namelijk, dat hoe meer mensen gaan doen waar ze écht gelukkig van worden, hun levensmissie gaan léven, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn. 

Jij beschikt over unieke gaven, talenten, skills en drijfveren die NODIG zijn om van deze wereld een mooiere, lichtere en liefdevollere plek te maken. Al die skills vragen erom tot uitdrukking te worden gebracht.

Het is de Bedoeling
Ontdek wat voor jou de bedoeling is
Dromen, Durven, Doen!

EEN HELDERE VISIE

Een helder beeld van de gewenste uitkomst is altijd de eerste stap. Wat is het wat je wél wil? En wat heb je ervoor nodig om daar te komen. Met behulp van de Visioneering Techniek heb jij de kracht en je macht om de gewenste omstandigheden te creeren.

INZICHT IN JE OBSTAKELS

Onwetendheid is de grootste vijand van dromen en verlangens. Je wil wel, maar… Je angsten en onzekerheden staan je in de weg. Bewustwording is key. Als je wéét wat je in de weg staat, kan je er omheen. 

DOEN WAT GEDAAN MOET WORDEN

Kennis is macht ja, maar alléén als je de kennis ook toepast. Visie alleen is niet voldoende, je zult je ene voet voor je andere moeten gaan zetten. Niet wachten op de juiste omstandigheden maar gewoon GAAN!

Zij gingen je voor:

Onlangs heb ik een 4 uur durende deepdive sessie gehad van Anouk. Ik heb deze 4 uur als intens (in een positieve zin) ervaren, dit omdat elk vlak waar wat te verbeteren valt zo’n beetje aan bod gekomen is. Met veel nieuwe inzichten ben ik naar huis gegaan en ook zijn gedragspatronen duidelijker en zichtbaarder geworden en vooral ook hoe je zelf deze in stand houdt en niet geheel onbelangrijk hoe ik deze kan tackelen. De deepdive sessie (of eigenlijk Anouk) heeft me zoveel positieve energie gegeven waar ik nog een tijd op kan teren. Dezelfde avond nog vielen er voor mij ineens puzzelstukjes op zijn plaats en door alleen al dit te beseffen is mijn leven weer een heel stuk verlicht. Dank je wel lieve Anouk voor jouw tijd, moeite, kennis & kunde.

Hannah

WAUW, dat was het gevoel dat ik kreeg tijdens de VIP clarity call met Anouk!! Binnen 1 minuut wist Anouk de juiste dingen aan te tikken en te benoemen hoe het precies zit in mijn situatie!

Ik vond het heeeeeel bizar, want ze kende me verder niet. Ik kreeg velen “aha….” momentjes en dat was precies wat ik nodig had! We hebben hard gelachen en ik heb ook wat tranen weggepikt, het was een rollercoaster….en dat in 1,5 uur….bizar!

Er waren zoveel eye-openers en antwoorden waar ik allang op zat te wachten, in één keer duidelijk! Echt een dikke aanrader om bij Anouk een clarity call aan te vragen, als je net als ik wel wat duidelijkheid wilt. 

Angela

In het gesprek met Anouk gebeurde er iets wonderlijks:
het was alsof de energie van alles wat ze zei direct bij mij binnenkwam. Er was geen barrière, geen drempel en geen vertaalslag die ik hoefde te maken.

Dwars door mijn verdriet voelde ik iets groots, een enorme helderheid.
Over wat ik hier te doen heb, wat mijn bijdrage in deze wereld kan zijn als ik helemaal daarvoor ga staan. Alle vragen ‘ja maar’s en bedenkingen liet ik los, of ze lieten mij los. Ik kreeg zo’n boost in zuivere energie waardoor het ineens veel makkelijker was om daar bij te blijven, om me niet meer af te laten leiden door minder belangrijke dingen. Ik heb een paar keer echt kippenvel gehad.

Dit ‘op mijn pad blijven’ zonder dat ik de hele route kan zien is wat ik altijd zo moeilijk vond maar nu, een paar weken na de call met Anouk voel ik het nog steeds.

Dit gesprek met Anouk was voor mij absoluut magisch. Ik voel nu zelf zoveel helderheid en vertrouwen over de weg die ik te gaan heb en daardoor een enorme rust. Dit was voor mij echt een ‘Clarity Call.’

Sigrid

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Anouk heeft zo een intens zuivere, pure, hoge energie. Ik heb dat nog niet vaak in mijn leven gezien. Die energie weet ze ook net zo zuiver over te brengen op anderen. Ik heb soms moeite om de juiste woorden te vinden, maar Anouk kan precies verwoorden wat ik denk of voel, zó bizar.

Anouk houdt je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent. Anouk laat zien dat er echt niets onmogelijk is. Anouk laat je thuiskomen in jezelf. Dat is precies waar ik al heel lang naar verlangde, om de echte Sabine eindelijk te ontmoeten.

Als er engelen op aarde zouden rondlopen, dan is Anouk er sowieso 1 van.

Sabine

‘Ik ben super dankbaar voor Anouk!

Anouk is een hele lieve en betrokken coach. Ze gaat echt tot de kern en geeft je allerlei handvaten om mee aan het werk te gaan. Ze viert jouw wins net zo hard met je mee en weet je te motiveren wanneer je dat nodig hebt. Ook staat ze altijd voor je klaar en gaat er, naar mijn ervaring, nog geen 24 uur over een reactie op een bericht of mail.

Anouk heeft echt een gave om precies te weten wat jij nodig hebt. Bij mij kwam er in de eerste sessie al het één en ander los waarvan ik niet eens wist dat het een blokkade was.

Bedankt Anouk voor alles wat je tot nu toe voor me betekend hebt, dankzij jou ga ik mijn levens missie en droom vervullen!

Je bent een bijzonder en speciaal persoon en ik kijk er naar uit om je ooit in het echt te ontmoeten!

Keep up the good work!’

Stefanie