human design

Human Design is een geweldige tool die jou helpt om je zielsmissie te herinneren, om te herontdekken wat jij hier op aarde komt doen en op welke manier dat de bedoeling is voor jou.

HD geeft inzicht in wie je werkelijk bent en hoe jij optimaal functioneert. Het geeft richting en helderheid in de keuzes die jij mag maken om je hogere doel te dienen. En de manier waarop je dat het allerbeste kunt doen. Het geeft houvast wanneer je tegen obstakels aanloopt en helpt je de lessen te zien en te leren die verborgen zitten in deze situaties.

Want alles wat jou in het leven overkomt, is hier om jou bepaalde lessen te leren zodat je jouw levensdoel kunt vervullen. Precies zoals het de bedoeling is voor jou.

‘Leer het verleden begrijpen, het heden helder zien en de toekomst verrijken’

Human Design Compact Course

Beginner | 9 modules 60 lessen

De Human Design Compact Course is een compacte basiscursus om jouw unieke Design beter te leren begrijpen. In deze cursus leer je jouw chart zelf lezen, zodat je ook echt begrijpt wat al die gekke kleurtjes en figuurtjes betekenen. Je snapt waar je naar zit te kijken én wat het voor jou betekent.

Na deze cursus heb jij veel meer inzicht in hoe jij BEDOELD bent te functioneren vanuit jouw unieke energetische blauwdruk, zodat je in het dagelijks leven keuzes kunt maken die veel beter passen bij wie jij werkelijk bent en wat voor jou de bedoeling is. Met als resultaat; Een gevoel van vrede, geluk, voldoening, tevredenheid en succes.

1:1 HD Integratiesessie

Beginner + Gevorderd| 2 uur live

Tijdens de Human Design Integratiesessie gaan we twee uur lang live op locatie Deepdiven in jouw Design.

Ik leg de materie op een begrijpelijke en praktische manier uit zodat je er ook echt iets mee kunt. Je kunt al je vragen stellen en ik zorg ervoor dat je het echt tot in de kern begrijpt.

Na afloop van deze integratiessie zijn de belangrijkste vragen waar jij al lange tijd mee rondloopt beantwoord. Je begrijpt jezelf op een veel dieper niveau dan ooit te voren, wat je een heerlijk boost aan herkenning, begrip, zelfvertrouwen en innerlijke kracht geeft.

The Social Experiment

Gevorderd | 4 weken

Een 4-weeks experiment om met behulp van je Human Design jouw optimale persoonlijke social media strategie te ontdekken zodat je niet langer een haat-liefde verhouding hebt met Social, maar je insta succesvol in kan zetten als winstgevend marketing kanaal op een manier die bij jou past en waar je nog plezier in hebt ook.

Dit experiment is voor onderneemsters die struggelen met hun zichtbaarheid op social media.

Na deze cursus heb je een persoonlijke Social Media strategie ontwikkelt die wél voor jou werkt. Zit je niet meer zonder inspiratie omdat je altijd terug kunt vallen op het Gameplan en voelt Social Media niet meer als een “moetje” maar ben je met veel plezier zichtbaar op een manier die bij JOU past. 

Live 1:1 HD DeepDive Dag

GEVORDERD | 2 uur live op locatie

Tijdens de Live 1:1 HD Deepdive Dag gaan we de kennis en informatie vanuit jouw unieke Human Design praktisch vertalen naar een persoonlijk afgestemd TOEKOMSTPLAN waar je heel gericht mee aan de slag kunt.

In deze sessie leg ik jouw unieke gaven en talenten bloot, laat ik je proeven van het leven dat voor je is weggelegd wanneer jij je Design gaat omarmen en gaat leven naar hoe jij bedoelt bent te leven.

Het toekomstplan geeft je praktische handvatten om je daadwerkelijk te gaan bewegen naar het leven waarvoor je geboren bent. Precies zoals het DE BEDOELING is voor jou.

Een leven en business volledig in lijn met je Levensmissie?