dromen durven doen...

Level Up!

Take those dreams into ACTION!

Let's go!

Je hebt een droom

Er trekt iets aan je. Je hebt een verlangen dat steeds weer de kop op steekt. Je probeert het weg te relativeren, maar tóch blijft het door je hoofd spoken.

STOP MET RELATIVEREN! 

‘Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wenst te worden gebracht’

Dat verlangen zit niet voor niets in je hoofd. Het zit in JOUW hoofd omdat JIJ de potentie hebt om het tot uitdrukking te brengen.

GO FOR IT! 

I’m with you girl

Anouk Barendrecht

Mindset Motivator & Mentor

1-op-1 traject

In 5 maanden tijd transformeren van een slachtoffer van het leven, naar de kapitein op je eigen schip.

Tijdens dit intensieve traject ga jij het ZELFVERTROUWEN ontwikkelen dat nodig is om te doen wat gedaan moet worden. Om je dromen na te jagen en je verlangens te realiseren.

 

Niet lullen maar poetsen!

Dromen durven doen!

How we roll

The Inside Job

Succes = 95% mindset en 5% strategie. De focus voor het traject ligt dan ook op de ‘inside job’. Welke onbewuste overtuigingen weerhouden jou van het leven waarvoor je geboren bent en hoe kunnen we dit herprogrammeren?

Knowledge & Know-how

Ontwetendheid is de grootste vijand van dromen en verlangens. We blijven vaak hangen omdat we niet weten ‘hoe’. Het vergaren van gespecialiseerde kennis is een belangrijk onderdeel van de verwezenlijking van dromen en doelen.

Start before you're ready

Plan as you go. Kennis is macht ja, maar alléén als je de kennis ook toepast. Visie alleen is niet voldoende, je zult je ene voet voor je andere moeten gaan zetten. Niet wachten op de juiste omstandigheden maar gewoon GAAN!

Start before you're ready

Plan as you go!

 

 

Ben jij klaar om je leven naar een NEXT LEVEL te brengen? Plan een koffiedate in en ontdek de mogelijkheden

Koffiedate inplannen