Claim your Power Work-Party

Vrijdag 12 maart van 10:00 tot 13:30 ga jij AAN je dromen en doelen werken in plaats van in je bedrijf. Je neemt de tijd om je te verbinden met wat je écht belangrijk vindt, je kijkt verder dan je eigen visie en zet conceptuele ideeën om in praktische en haalbare plannen. Gemak en plezier in je business staat centraal.

 

Die dromen vervullen zichzelf niet.

Kom in actie en doe mee!

Tell me more!

Rebellen van het Licht Mastermind Programma

Pioniers gezocht!!

In april start het Rebellen van het Licht Mastermind Programma. Exclusief voor vrouwen met een missie. Twee ambitieuze pioniers die het vuur in zich voelen om een verandering in de wereld teweeg te brengen hebben de mogelijkheid om per direct een voorlopers programma te starten. Je gaat in plaats van 5 maanden, 7 maanden aan de slag om jouw levensmissie met behulp van de universele wetten en mijn innerlijke gaven krachtig en impactvol in de wereld te zetten.

Tell me more!

Anouk Barendrecht Podcast Show | #rebellenvanhetlicht

In mijn podcast deel ik wekelijks tips, inspiratie en informatie om te dromen, te durven en te DOEN!
Mijn missie is om jou te inspireren je dromen achterna te gaan, omdat ik geloof dat hoe meer mensen hun levensmissie gaan léven, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn.

#rebellenvanhetlicht

Naar iTunes

Gratis 'De Tijdscapsule' Visualisatie

Alles ontstaat en komt voor vanuit een gedachte. Ieder resultaat begint bij een helder beeld van de gewenste uitkomst. Met deze visualisatie ga je in gedachten op bezoek bij je toekomstige zelf. Die versie van jou die al heeft/doet/is wat jij zo graag zou willen.

Alles begint bij een helder beeld van je verlangen.

Download de visualisatie