Vét veel geld verdienen met dat wat je het allerliefste doet

Gratis Masterclass

Donderdag 3 Augustus 11:00 uur Live online via Zoom

Meld je gratis aan

Geen trucjes of standaard strategieën. Een leven en business in lijn met JOUW levensmissie. Precies zoals het DE BEDOELING is voor JOU.

🗓 Donderdag 3 Augustus 11:00 uur

👩🏼‍💻Live Online via Zoom

🔄 Replay beschikbaar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HET ONDERNEMERSCHAP VALT JE ZWAAR

Óf je doet wat je leuk vindt, maar verdient niet zo veel als je zou willen, óf je verdient meer dan genoeg maar hebt helemaal geen plezier in wat je doet…

Dit is jarenlang mijn waarheid geweest. Mijn ondernemingen waren meer veredelde hobby’s dan serieuze bedrijven. En tegelijkertijd zat ik vast in een baan in loondienst waar ik op z’n zachtst gezegd niet gelukkig van werd, maar die ik nodig had om simpelweg mijn rekeningen te kunnen betalen.

In mijn waarheid was het OF OF, niet EN EN. OF geld verdienen. OF doen wat je leuk vindt.

En ik ben hier om dat paradigma te doorbreken en je te laten zien hoe ook jij vét veel geld kunt verdienen met dat wat je het allerliefste doet.

In deze Masterclass ga ik je laten zien hoe jij je bedrijf kunt afstemmen op wie jij werkelijk bent en wat VOOR JOU de bedoeling is. Geen trucjes of standaard strategieën, maar AUTHENTIEK ONDERNEMERSCHAP.

Omdat ik geloof dat hoe meer mensen gaan doen waar ze rétegoed in zijn en zíelsgelukkig van worden én daar een goedgelegde boterham mee verdienen, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn.

Join the Revolution! Het is DE BEDOELING!

Meld je aan voor deze gratis Masterclass