MASTERCLASS

Van droom naar doel

Vrijdag 22 Oktober 20:00 uur

GRATIS MASTERCLASS

Op vrijdag 22 oktober om 20:00 uur geef ik een GRATIS Masterclass ‘van Droom naar DOEL.

Visioneering

Het proces van een visie of droom omzetten in realiteit; een concept of idee transformeren in een concreet, werkbaar en haalbaar plan.

Tijdens deze Masterclass ontdek je de “geheimen” van het Visioneering Concept. Visioneering is één van de belangrijkste succesfactoren van de meest succesvolle personen allertijden. Visioneering maakt het verschil tussen blijven dromen en het creëren van de gewenste werkelijkheid

Van droom naar DOEL

Je weet wel wat je wil. Ongeveer. Maar je hebt geen idee hoe dat óóit werkelijkheid zou kunnen worden. Je denkt dat je eerst de loterij moet winnen om te kunnen doen wat je het allerliefste doet. Maar dat zie je zo 1,2,3 niet gebeuren… Je probeert maar weer genoegen te nemen met wat is en je verlangens weg te bagatelliseren…

 

Dat is nu afgelopen!

 

Tijdens deze gratis online Masterclass ‘van droom naar DOEL’ leer je het het principe ‘Visioneering’ kennen en toepassen zodat ook jij je droomleven aan kunt gaan trekken!

Je doet het al!

All day every day.

1. Er gebeurd iets in je leven

2. Die gebeurtenis triggert een gedachte

3. Die gedachte triggert een programmering in je onderbewuste

4. Die programmering schept een beeld.

5. Dat beeld schept een verwachting.

6. Die verwachting bepaald je handelen

7. Je handelen bepaald je realiteit

 

Dit gebeurd allemaal volledig onbewust

Met Visioneering gebruiken we dit onbewuste proces in ons voordeel door ons onderbewuste bewust te voorzien van beelden van onze gewenste werkelijkheid.

Met als resultaat dat je vanuit dat gewenste beeld een gewenste verwachting creëert. Vanuit die verwachting anders gaat handelen en omdat je anders gaat handelen, andere resultaten behaald. 

Resultaten die in lijn zijn met je gewenste realiteit

De masterclass

Hoe werkt het?

Oh ik zou hier pagina’s kunnen vullen met hoe het principe Visioneering werkt. Hoe de universele wetten werken en hoe onze gedachten en met name onze onbewuste programmeringen hier grip op hebben. Maar dat bewaar ik voor tijdens de Masterclass.

Dit is typisch zo’n gevalletje ‘IEDEREEN ZOU DIT MOETEN WETEN!’ En daarom is deze Masterclass GRATIS.

Ik geloof namelijk echt en oprecht dat hoe meer mensen gaan doen waar ze écht gelukkig van worden, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn. En ik geloof dat ik met het delen van deze eeuwenoude wijsheid hier aan kan bijdragen.

Jij moet het jezelf gunnen.

 

PRAKTISCHE INFO

Via onderstaand formulier kan je je gratis aanmelden voor de Masterclass en jouw gewenste datum selecteren.

Je ontvangt voor het deelnemen aan de Masterclass een zoomlink via de mail. Meer info over zoom ontvang je ook in de mail.

Kan je niet? Schrijf je dan tóch in, dan stuur ik je achteraf de opname.

Ik wil je wel écht vragen om je best te doen om er LIVE bij te zijn. Alleen dan ben je in de gelegenheid je vragen te stellen en misschien zelfs jouw casus voor te leggen ter illustratie van het principe.

 

Tijdens deze gratis online Masterclass 'van droom naar DOEL' leer je wat ervoor nodig is om jouw ongrijpbare droom te vertalen naar een concreet en haalbaar doel

Wil je naast de challenge nog meer inspiratie ontvangen? Meld je hieronder aan!

Inspiratiemail