5-DAAGSE LIVE ONLINE WORKSHOP

 Ontdek je

Droomleven

Ontdek wat je écht wil en wat je nodig hebt om daar te komen

16 t/m 20 mei Live on Instagram

5

Je leven is ‘wel oké’, maar het is ook weer niet fantastisch

5

Eigenlijk ben je gewoon niet écht gelukkig

5

Je voelt constant onrust en frustratie

5

Je zou graag iets anders willen doen, maar weet niet zo goed wat en al helemaal niet hoe

5

Je probeert genoegen te nemen met ‘wat is’ in de hoop dat de onrust van het verlangen naar meer verdwijnt

5

Je kijkt naar anderen en denkt ‘dat zou ik ook wel willen’, maar gooit meteen de deur dicht met de gedachte ‘zij heeft gewoon geluk gehad, dat zit er voor mij niet in’

5

Stiekem hoop je gewoon ooit de loterij te winnen zodat je je baan kunt opzeggen en eindelijk kunt gaan doen wat je echt wil

Je hebt niet MEER GELD nodig

om te kunnen doen wat je wil

Je hebt MEER LEF en ZElfVERTROUWEN nodig

I KNOW, BEEN THERE, DONE THAT

Jarenlang verlangde ik naar een vrijer leven. Ik verlangde naar meer rust en minder moeten. En ik dacht dat de enige manier om dat te bereiken was om de loterij te winnen.

How discouraging…

Totdat ik ontdekte dat dat helemaal niet nodig is. Dat meer geld een gevolg is van een fijner leven en niet andersom.

In de Challenge ‘Ontdek je Droomleven’ Laat ik je zien wat er dan wél voor nodig is en dat dat ook voor jou is weggelegd.

Vorige week kreeg ik een opportuniteit aangereikt die echt bij mijn droomleven past, althans een grote stap er naartoe. Wauw, hoe spannend! Zonder deze challenge was dit nooit gebeurd. 1000x dank! Ik begrijp eigenlijk niet dat deze challenge gratis is. Wat een inhoud en life-changing programma!

Anne

Ik kijk echt iedere dag uit naar de video’s en opdrachten. Het helpt me enorm en ik voel dat er dingen in beweging zijn. Heel dankbaar voor  je inspiratie en motivatie. Het voelt zóóó goed aan!

Arrianne

Ik begin morgen een nieuwe baan om mijn droomleven te verwezenlijken!!! En daar ben jij voor een heel groot deel de aanstichter van met je wijze woorden en inspiratie!

Yasemin

Na deze Challenge…

5

Weet je dat het helemaal niet gek of ondankbaar is om méér te willen dan je nu hebt.

5

Begrijp je dat groei en ontwikkeling onvermijdelijk is in het leven en dat ontevredenheid een constructieve emotie is de je helpt meer uit jezelf en uit je leven te halen.

5

Begrijp je dat jij je eigen omstandigheden creëert. Gewenst en ongewenst. En je weet wat er voor nodig is om betere omstandigheden te creëren.

5

Weet je wat het is wat je écht wil, zodat je dat in je leven kunt gaan aantrekken.

5

Weet je dat geld geen voorwaarde is, maar een logisch gevolg.

5

Zie je mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden én heb je het lef om deze mogelijkheden op z’n minst te onderzoeken

5

Voel je dat het DE BEDOELING is dat jij je wensen en verlangens serieus neemt en gaat doen wat er aan je trekt.

“Ik voelde me al een tijdje verloren, wist niet goed waar ik moest beginnen, wat ik überhaupt wilde of wie ik eigenlijk was. 1 ding wist ik wel, ik ben zo’n rebel van het licht, ook al wist ik niet wat dat precies betekende.

De energie van Anouk gaf mij zoveel vertrouwen in haar maar vooral in mezelf. Ze weet precies wat er in mij omgaat of waar ik behoefde aan heb.

Anouk houd je een pure spiegel voor, waarin je ziet wie je werkelijk bent, in de meest pure vorm. Je leert een kant van jezelf kennen waarvan je niet wist dat je die had. Je durfde daar voorheen alleen maar van te dromen, maar zij laat je zien dat dat is wie je al bent.

Ze laat zien dat er echt niets onmogelijk is. Ze laat je thuiskomen in jezelf. Dat is precies waar ik al heel lang naar verlangde, om de echte Sabine eindelijk te ontmoeten.

Als er engelen op aarde zouden rondlopen, dan is Anouk er sowieso 1 van.”

 

Sabine Weeda

Deelnemer van het Rebellen van het Licht Traject

 

Let’s Make some Changes

Er MOET iets veranderen en jij KAN het veranderen

Are You Ready?

Meld je aan voor de gratis 5-daagse workshop
In deze 5-Daagse Live Online Workshop help ik je ontdekken wat je nou écht wil in dit leven en wat ervoor nodig is om dat daadwerkelijk te gaan realiseren. Na deze 5-daagse heb je een gevoel van richting en helderheid die je het lef en zelfvertrouwen geeft om pragmatische stappen in de richting van jouw droomleven te gaan zetten.