Selecteer een pagina

De buitenwereld is slechts een reflectie van wat zich binnen in jou afspeelt. De wereld kan niet anders dan jou teruggeven wat je uitzendt. Je kunt niet op magische wijze een ander spiegelbeeld verwachten als jij niets verandert aan de manier waarop je voor de spiegel verschijnt. Het kan niet.

Als jij een ander resultaat van de buitenwereld verlangt, zul je je eerst bewust moeten zijn van hoe jij ten tonele verschijnt.

In deze aflevering geef ik je een krachtige opdracht om je bewust te worden van de manier waarop jij voor de spiegel staat. Door je hier bewust van te zijn kan je andere keuzes gaan maken, waardoor je andere resultaten in je leven creëert. It’s all up to you!

Ps. De training Leven en Werken met de universele wetten komt er weer aan! In deze waardevolle training leer ik je een aantal belangrijke universele wetten kennen én praktisch toepassen, zodat ook jij een leven met meer plezier en voldoening voor jezelf kunt creëren. Je kunt je nu gratis en vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van deze waanzinnige training.

Liever verder luisteren? Check hier de Podcast aflevering: