Selecteer een pagina

Het is nog maar vier jaar geleden dat ik me zo gevangen voelde in mijn leven. Ik wilde níets liever dan full-time ondernemen. Full-time doen wat ik het allerliefste doe. Maar ik durfde niet… En daardoor ben ik veel te lang blijven hangen in een situatie waarin ik niet gelukkig was. Het vrat aan me. Letterlijk en figuurlijk.

In deze nieuwe podcastaflevering vertel ik hoe ik mezelf bevrijdde uit mijn zuigende baan in loondienst om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. Ik vertel welke vraag mijn leven letterlijk veranderde en wat er voor nodig was om deze shift te maken. Om het BESLUIT te nemen om ervoor te gaan. Want uiteindelijk is dat alles wat je nodig hebt. Een BESLUIT.

Ben jij ook klaar om los te breken uit het leven waarin je niet écht gelukkig bent en het leven te gaan creëren waar je zo naar verlangt? Een leven vol rust, plezier, rijkdom en voldoening?

Op 15 juli geef ik de online Masterclass ‘Maak van je Levensmissie je Levenswerk’, speciaal voor ondernemers (to be) die niets liever willen dan fulltime doen wat ze het allerliefste doen.  

Alles begint bij een besluit en het inplannen van deze Masterclass is de eerste stap. Je zegt tegen het universum ‘ik wil dit en ik ben fúcking serieus!’ Het universum kan dan niet anders dan je op je pad brengen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt.

Neem die eerste stap. Meld je aan.

Liever verder luisteren? Check hier de Podcast aflevering: