Rebellen van het

Licht

Business Programma

Join the revolution!

Ik ben Anouk Barendrecht

En ik geloof dat hoe meer mensen gaan doen wat ze het allerliefste doen, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn.

Daarom help ik vrouwen met een visie met het bouwen van een Business van Binnenuit.

Zodat zij zelf meer rust, plezier en voldoening gaan ervaren in het dagelijks leven, een dikbelegde boterham gaan verdienen met wat ze werkelijk te doen hebben én hun wens voor de wereld kunnen verwezenlijken.

Omdat het DE BEDOELING is,

🌹 Join the Revolution!

Rebellen van het Licht

{

Visioneering

The process of making a vision or a dream a reality; building a concept into a workable application

het is de bedoeling

dat jij gaat doen wat er aan je trek en je dromen na gaat jagen.

“Jouw wensen zijn een voorgevoel van hetgeen je in staat bent om daadwerkelijk te realiseren”

– Goethe

Jouw wensen zijn een belofte van wat later zal zijn, mits je zorgt voor de juiste omstandigheden.

Die omstandigheden gaan we creëren. Het is DE BEDOELING dat ik mijn innerlijke gaven inzet ten dienste van jouw persoonlijke levensmissie. Dat is wat ík te doen heb.

Samen gaan we sneller!

Durf te dromen

Rebellen van het Licht

business programma

Het Rebellen van het Licht Business Programma is een individueel programma met intensieve 1-op-1 afstemming en begeleiding. Samen gaan we sneller, maar wat is de bedoeling voor jou? In dit programma geef je handen en voeten aan je dromen en doelen, leer je zuiver af te stemmen op je missie, herprogrammeer je onbewuste overtuigingen die je in de weg staan en ontwikkel je het zelfvertrouwen dat nodig is om vanuit de juiste energie, de juiste stappen te ondernemen.

Why?

Z

Glasheldere visie

Je hebt een helder beeld van de gewenste uitkomst. Een duidelijke stip op de horizon om naartoe te navigeren.

Z

Doelgerichtheid en wilskracht

Je weet precies waar je heen gaat en waarom je daarheen wilt. Daarom ben je in staat de juiste stappen te ondernemen. Dit kan jaren schelen!

Z

Je neemt zélf de touwtjes in handen

Je voelt je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar je erkent jouw rol als regisseur van je eigen leven en handelt daarnaar.

Z

Meer Rust en Plezier in het dagelijks leven

Je gaat werken vanuit flow, op afstemming. Omdat dat zo veel leuker en makkelijker is.

Z

Je weet wie je bent en waar je voor staat

Je leert je eigen superpowers kennen, omarmen en inzetten in je business en je leven. Je komt dichter bij je ware zelf dan ooit en durft daarvoor op te komen!

Z

Je verdient een goedgelegde boterham

met dat wat je het allerliefste doet. Je lééft je levensmissie en bent maximaal van waarde voor de wereld. Dat wordt beloond.

Z

Het leven gaat vóór je werken

Je leert luisteren naar je intuïtie en de aanwijzingen op te volgen. Voorspoed trekt voorspoed aan. The best is yet to come!

Z

Dromen komen uit

Als jij gaat doen wat gedaan moet worden is het onvermijdelijk dat je dromen uit zullen komen.

 

Transformeer van een meisje met een droom naar een POWERVROUW met een missie

Lieve Anouk, ik ben nu al zo blij met onze samenwerking. Ik ben lekker bezig met mijn werkboek en mijn proces. Ben je mega dankbaar! 

 

Linda

Ik zie ik zie

wat jij niet ziet…

 

Ik heb niet veel nodig om een toekomstbeeld voor me te zien van een situatie zoals het zou kunnen zijn. De hele dag door flitsen beelden door mijn gedachten. Boodschappen, tekens, waarschuwingen, droombeelden. Van mezelf en van anderen. Ik kan er niks aan doen, zo ben ik geboren. 

Mijn zelfontwikkelingsreis begon met het ontdekken van mijn levensdoelgetal. Toen ik deze beschrijving las viel er zo veel op zijn plek. Nu zet ik deze gift dagelijks in for the greater good; jouw levensmissie

30/3 Expressie en Sensitiviteit met innerlijke gaven

“De uiting van emoties en zorgvuldig gekozen woorden recht uit het hart, hebben de kracht om mensen tot tranen te roeren of aan het lachen te brengen. Om tot daden te inspireren die, in het groot of in het klein, de wereld kunnen veranderen. Ze hebben er plezier in anderen emotioneel te raken, tot daden aan te zetten en verandering of geluk te bewerkstelligen.

Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kraht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen verlangens en drijfveren. Het helpt je om het vertrouwen in jezelf te vinden en je volledige potentieel te gaan benutten.

Stel je voor...

Ik zie het, jij doet het. Met mijn ervaring als ondernemer (13 jaar), mijn helderwetendheid en heldervoelendheid in dienst van jouw persoonlijke levensmissie. Jij zet jouw unieke gaven en talenten in ten behoeve van jouw levensmissie. Ik geef je extra kracht en stuur bij. We stemmen samen af op wat DE BEDOELING is voor jou en zetten inspiratie om in doelgerichte actie.

Vergroot je zelfvertrouwen

De wereld zit op je te wachten

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Yogagwen.com

Praktische zaken

Een traject van 7 maanden

In zeven maanden tijd doorlopen we het Dromen Durven Doen Principe en maak je de transformatie naar zelfverzekerde powerhouse in jouw vakgebied.

Wekelijkse afstem momenten

Iedere week stemmen we samen de focus voor die week af zodat je precies weet wat je wanneer te doen hebt en wat je daarvoor nodig hebt.

Intensieve werksessies

We duiken maandelijks samen de diepte in en geven handen en voeten aan je ideeën en inspiratie. We zetten fantasie om in fysieke actie.

Tussentijdse vraagbaak en feedback

Tussendoor mag je altijd vragen stellen en je stukken sturen waar ik feedback opgeef. We zetten de puntjes op de i zodat het helemaal klopt en je het tot in de kern kunt voelen.

Persoonlijke levensdoelreading

Het geboortegetal geeft inzicht in je levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk je leven veranderen.

Work-Party's

Tijdens de inspirerende en energie live dagen gaan we een laagje dieper.

Met deze thema’s gaan we aan de slag

Power

Purpose

Passie

Plezier

Poen

 

Het resultaat is een heel heldere visie, het zelfvertrouwen om ervoor te gaan en afgestemde, doelgerichte actie om je dromen en doelen waar te maken. En dat vanuit een staat van ease en plezier.

Je lééft je levensmissie!

Over mij

Ik ben al ruim 13 jaar ondernemer. Ik heb verschillende type bedrijven gehad, maar het maakte niet uit wat ik precies deed, de resultaten waren altijd nagenoeg hetzelfde. Ik draaide jarenlang, met verschillende bedrijven, dezelfde omzet. Dat was mijn standaard. Mijn waarheid. Totdat ik besefte dat succes een Inside Job is.

Ik nam de tijd om aan de slag te gaan met de onbewuste programmeringen in mijn systeem die keer op keer voor hetzelfde resultaat zorgde. En met resultaat. Eerst verhoogde ik met gemak mijn jaaromzet met 70% om vervolgens die hele jaaromzet in één kwartaal te draaien. En dat terwijl ik gevoelsmatig veel minder hard werk, veel meer vrijheid heb en alleen maar doe waar ik écht gelukkig van wordt en waarmee ik van waarde ben voor de wereld.

Ik lééf mijn levensmissie!

Als het voor jou DE BEDOELING is om een impact te maken in de wereld. Om je levensmissie te gaan léven, dan is het DE BEDOELING dat je aan de slag gaat met het herprogrammeren van je onbewuste programmeringen.

Je kunt het allemaal zelf, je hebt mij niet nodig. Maar samen gaan we sneller! (En samen is het zó veel leuker!)

Your time is limited, so don't waste it living someone else's live

~Steve Jobs

Plan je Call

Lieve Rebel, de wereld zit op je te wachten! Voel je de passie en het verlangen? Plan dan nu je call in en we stemmen samen af wat voor jou de bedoeling is. If not now, then when?!

6 + 3 =