Rebellen van het

Licht

Business Programma

Join the revolution!

Je hebt een visie voor de wereld.

Een duidelijk beeld van hoe het zou kunnen zijn en je zou niets liever willen dan dat beeld werkelijkheid te zien worden. Je wéét hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan deze verandering en je bent er klaar voor om jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent.

Iedereen wordt geboren met een uniek levensdoel. Ook jij bent hier op aarde om bepaalde lessen te leren, je te ontwikkelen en bepaalde doelen te bereiken.

Jij bent hier om met je licht en liefde van deze wereld een mooiere, betere plek te maken. Jij bent hier om op een zachte, liefdevolle manier tegen de gevestigde orde in te gaan omdat je weet dat dat nodig is.

Jij bent een

 

Rebel van het Licht

{

Visioneering

The process of making a vision or a dream a reality; building a concept into a workable application

het is de bedoeling

dat jij gaat doen wat er aan je trek en je dromen na gaat jagen.

“Jouw wensen zijn een voorgevoel van hetgeen je in staat bent om daadwerkelijk te realiseren”

– Goethe

Jouw wensen zijn een belofte van wat later zal zijn, mits je zorgt voor de juiste omstandigheden.

Die omstandigheden gaan we creëren. Het is DE BEDOELING dat ik mijn innerlijke gaven inzet ten dienste van jouw persoonlijke levensmissie. Dat is wat ík te doen heb.

Samen gaan we sneller!

Durf te dromen

Rebellen van het Licht

business programma

Het Rebellen van het Licht Business Programma is een individueel programma met intensieve 1-op-1 afstemming en begeleiding. Samen gaan we sneller, maar wat is de bedoeling voor jou? In dit programma geef je handen en voeten aan je dromen en doelen, leer je zuiver af te stemmen op je missie, herprogrammeer je onbewuste overtuigingen die je in de weg staan en ontwikkel je het zelfvertrouwen dat nodig is om vanuit de juiste energie, de juiste stappen te ondernemen.

Je leert leven en werken met de universele wetten zodat je met gemak en plezier je levensmissie gaat léven.

Ik zie ik zie

wat jij niet ziet…

 

Ik heb niet veel nodig om een toekomstbeeld voor me te zien van een situatie zoals het zou kunnen zijn. De hele dag door flitsen beelden door mijn gedachten. Boodschappen, tekens, waarschuwingen, droombeelden. Van mezelf en van anderen. Ik kan er niks aan doen, zo ben ik geboren. 

Mijn zelfontwikkelingsreis begon met het ontdekken van mijn levensdoelgetal. Toen ik deze beschrijving las viel er zo veel op zijn plek. Nu zet ik deze gift dagelijks in for the greater good; jouw levensmissie

30/3 Expressie en Sensitiviteit met innerlijke gaven

“De uiting van emoties en zorgvuldig gekozen woorden recht uit het hart, hebben de kracht om mensen tot tranen te roeren of aan het lachen te brengen. Om tot daden te inspireren die, in het groot of in het klein, de wereld kunnen veranderen. Ze hebben er plezier in anderen emotioneel te raken, tot daden aan te zetten en verandering of geluk te bewerkstelligen.

Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kraht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen verlangens en drijfveren. Het helpt je om het vertrouwen in jezelf te vinden en je volledige potentieel te gaan benutten.

Stel je voor...

Ik zie het, jij doet het. Met mijn ervaring als ondernemer (13 jaar), mijn helderwetendheid en heldervoelendheid in dienst van jouw persoonlijke levensmissie. Jij zet jouw unieke gaven en talenten in ten behoeve van jouw levensmissie. Ik geef je extra kracht en stuur bij. We stemmen samen af op wat DE BEDOELING is voor jou en zetten inspiratie om in doelgerichte actie.

 

Wat levert het op?

Z

Ondernemen met behulp van de universele wetten

Je leert een aantal van de belangrijkste universele wetten (beter) begrijpen en vóór je te laten werken in plaats van tegen je, waardoor je het leven zelf beter begrijpt en jouw rol als regisseur van je eigen leven serieuzer gaat nemen. Deze wijsheid neem je voor de rest van je leven mee.

Z

Vergroot je zelfvertrouwen

Door jezelf te verdiepen in je onderbewuste systemen, de universele wijsheid én het onderwerp waar je naar verlangt ga je je steeds zekerder van je zaak voelen én daar naar handelen. Je leert je eigen superpowers kennen, omarmen en inzetten in je business en je leven. Je komt dichter bij je ware zelf dan ooit!

Z

Persoonlijk leiderschap

Door actief aan de slag te gaan met het omzetten van wensen en verlangens naar praktische, haalbare plannen neem je leiderschap over je eigen leven. Je gaat staan voor wie je werkelijk bent en wat jij écht belangrijk vind in het leven.

Z

Succes Mindset

Door niet alleen praktische plannen te maken, maar ook mindset intensief mee te nemen vergroot je je kans op succes enorm. Je behaalt met minder moeite, meer resultaat. Succes = 95% mindset + 5% strategie

Z

Glasheldere visie

Je hebt een helder beeld van de gewenste uitkomst. Deze helderheid zorgt voor doelgerichtheid en wilskracht. Je weet precies waar je heen gaat en waarom en je weet precies wat je te doen hebt om te krijgen wat je wilt. Dit kan jaren schelen! Je gaat met meer rust en plezier werken vanuit flow, omdat dat de bedoeling is.

Z

Innerlijke tomtom treedt in werking

Je stelt je innerlijk geleidesysteem in werking en laat je onderbewuste voor je werken. Je innerlijke tomtom afgestemd op je gewenste realiteit. Leer luisteren naar je intuitie en volg de aanwijzingen op. (ook dit scheelt tijd!)

 

Transformeer van een meisje met een droom naar een POWERVROUW met een missie

DROMEN

Alles ontstaat en komt voort vanuit een gedachte. Schep een heel helder beeld van de gewenste uitkomst.

DURVEN

Zelfvertrouwen ontwikkelen door middel van gespecialiseerde kennis. Zowel gericht op de inside job als de fysieke actie.

DOEN!

Het herprogrammeren van je onderbewuste en het volgen van je inspiratie. Doen wat gedaan moet worden om te krijgen wat je wilt!

Lieve Anouk, ik ben nu al zo blij met onze samenwerking. Ik ben lekker bezig met mijn werkboek en mijn proces. Ben je mega dankbaar! 

Linda

OMG Anouk, je gaat het niet geloven! Ik ben elke dag nog heel erg dankbaar voor onze sessie. Ik ben routine aan het krijgen in mijn afstemming elke dag. Ik stem af op mijn geldstromen, op mijn bedrijf, maar ook op mijn voeding en mijn lichaam en dat zit echt in de lift. Ik ben aan de slag met de mantra's en daar wilde ik het even over hebben, want wat er nu gebeurd heeft volgens mij alles daarmee te maken, of in ieder geval met de positieve energie die de mantra's me geven. Gisteren gebeurde er namelijk iets waardoor ik in één keer het manifestatiedoel kan behalen dat wij samen hebben bepaald! En dan moet de pret nog beginnen met het plan dat we hebben bedacht! Whooohooo! Súperleuk!!

Marjon

marjonvandewetering.nl

Als ik het even niet meer weet, bel ik Anouk. Na meestal een kort gesprek heb ik weer helder wat ik hoor te doen en wat de volgende stappen zijn. Anouk heeft de gave om heel snel en helder te zien/voelen wat er wel en niet klopt. Vaak zijn een paar woorden al genoeg om tot de kern te komen. Communiceren met Anouk gaat altijd makkelijk en haar aanstekelijke energie geeft goede zin om aan de slag te gaan. Ze weet waar ze het over heeft, want Anouk verdiept zich graag in de materie waar ze op dat moment ‘obsessed’ mee is.
Ze kan feilloos boeken citeren, maar communiceert vooral intuïtief vanuit haar verbinding met de bron. Dit is een dodelijke combinatie waar geen speld tussen te krijgen is. Naast de feiten-kennis en intuïtie heeft Anouk ook veel praktijkervaring, daar ze verschillende bedrijven is gestart en met succes heeft verkocht.
Ja, Anouk is mijn zus, maar ook mijn business-partner, mijn coach en mijn beste vriendin. We zijn close, waardoor ik het genoegen heb haar te zien groeien en bloeien en razendsnel spiritueel heb zien ontwikkelen.
Anouk is mega creatief en maakt steeds de meest briljante modellen, illustraties en verhalen om haar boodschap uit te beelden, zodat het ‘lees-baar’ is voor het grote publiek.
Ze vertaald/verpakt levenslessen in kunstwerken op haar eigen, unieke manier om hiermee vrouwen te inspireren om in hun kracht te gaan staan. Om te luisteren naar hun intuïtie, het fluisteren van hun hart en zo hun dromen waar te maken.
Dat is wat zij te doen heeft en ik ben enorm dankbaar dat ik één van de vrouwen ben die door haar gecoacht mag worden om van mijn dromen een helder plan te maken. Zij helpt mij om het niet alleen bij dromen te houden, maar om de actie in te gaan. Te doen, te manifesteren, zodat ik met mijn superpower een impact kan maken in de wereld.
Gwen

yogagwen.com

Vergroot je zelfvertrouwen

De wereld zit op je te wachten

Ik dacht ik bel jou maar even, want ik weet het even niet en altijd als ik jou heb gesproken is het weer zo licht en helder.

Gwen

Yogagwen.com

Praktische zaken

Een traject van 3 of 7 maanden

Afgestemd op jouw persoonlijke behoeften bepalen we de duur van het programma. In drie of zeven maanden tijd doorlopen we het Dromen Durven Doen Principe en maak je de transformatie naar zelfverzekerde powerhouse in jouw vakgebied. 

Wekelijkse afstem momenten

Iedere week stemmen we samen de focus voor die week af zodat je precies weet wat je wanneer te doen hebt en wat je daarvoor nodig hebt.

Masterclasses

We gaan regelmatig de inhoud in door middel van online (groeps)masterclasses. Tijdens de Masterclasses behandelen we verschillende onderwerpen die nodig zijn om jou te helpen ontwikkelen tot die beste versie van jezelf. Van geld tot relaties. Van afstemmen tot praktische actie.

Intensieve werksessies

Om de week duiken we samen de diepte in en geven we handen en voeten aan je ideeën en inspiratie. We zetten fantasie om in fysieke actie. De andere week ga je zelf aan de slag met je plannen en ideeen.

Tussentijdse vraagbaak en feedback

Tussendoor mag je altijd vragen stellen en je stukken sturen waar ik feedback opgeef. We zetten de puntjes op de i zodat het helemaal klopt en je het tot in de kern kunt voelen.

Persoonlijke levensdoelreading

Het geboortegetal geeft inzicht in je levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk je leven veranderen.

Afgestemde website en branding pakket (optioneel)

Alles is energie. Zo ook je website. Je website is je online visitekaartje. In de laatste fase van het traject kunnen we een zuiver afgestemde website maken die jouw taal spreekt, de juiste klanten aantrekt en een energetische blauwdruk is van wie je bent en wat je doet. 

Met deze thema’s gaan we aan de slag

Money Money Money

Hoe is jouw relatie met geld? Hoe krijg je grip op je geld? Hoe kunnen we geld léuk maken? En voorbij aan het geld, wat heb je écht nodig om je dromen waar te maken?

Claim your Super Power

Je vergroot je kennis over je ware potentieel en ga je je steeds meer ‘capable’ voelen. Je gaat je innerlijke gaven en unieke talenten niet alleen omarmen, maar ook verder ontwikkelen.

It's an Inside Job

Je wordt je bewust van je onbewuste programmeringen en gaat met praktische en effectieve tools je onbewuste herprogrammeren gericht op succes, zodat het leven voor je gaat werken.

Empower us to empower others

 Welke structuren en routines ga je in je leven inbouwen om vanuit deze wijsheid en energie te kunnen blijven opereren en daadwerkelijk de impact maken die voor je bedoeld is?

Who run the world? GIRLS!

Het optimaliseren van je aanbod zodat het nog leuker en makkelijk voor jou wordt én het nog meer van waarde is voor de klant. We leggen de potentie bloot en je leert verder kijken dan je eigen visie. 

Het resultaat is een heel heldere visie, het zelfvertrouwen om ervoor te gaan en afgestemde, doelgerichte actie om je dromen en doelen waar te maken. En dat vanuit een staat van ease en plezier.

Je lééft je levensmissie!

Over mij

Ik ben al ruim 13 jaar ondernemer. Ik heb verschillende type bedrijven gehad, maar het maakte niet uit wat ik precies deed, de resultaten waren altijd nagenoeg hetzelfde. Ik draaide jarenlang, met verschillende bedrijven, dezelfde omzet. Dat was mijn standaard. Mijn waarheid. Totdat ik besefte dat succes een Inside Job is.

Ik nam de tijd om aan de slag te gaan met de onbewuste programmeringen in mijn systeem die keer op keer voor hetzelfde resultaat zorgde. En met resultaat. Eerst verhoogde ik met gemak mijn jaaromzet met 70% om vervolgens die hele jaaromzet in één kwartaal te draaien. En dat terwijl ik gevoelsmatig veel minder hard werk, veel meer vrijheid heb en alleen maar doe waar ik écht gelukkig van wordt en waarmee ik van waarde ben voor de wereld.

Ik lééf mijn levensmissie!

Als het voor jou DE BEDOELING is om een impact te maken in de wereld. Om je levensmissie te gaan léven, dan is het DE BEDOELING dat je aan de slag gaat met het herprogrammeren van je onbewuste programmeringen.

Je kunt het allemaal zelf, je hebt mij niet nodig. Maar samen gaan we sneller! (En samen is het zó veel leuker!)

Your time is limited, so don't waste it living someone else's live

~Steve Jobs

Plan je Call

Lieve Rebel, de wereld zit op je te wachten! Voel je de passie en het verlangen? Plan dan nu je call in en we stemmen samen af wat voor jou de bedoeling is. If not now, then when?!

2 + 14 =