Pak de regie terug over je eigen leven

Leven en werken met de universele wetten

 

Creëer meer rust, plezier en voldoening in je dagelijks leven, zónder je hele leven rigoureus om te hoeven gooien.

KOOP DE TRAINING

Er móet iets veranderen

Nog geen vier jaar geleden voelde ik me gevangen in een leven waarin ik niet écht gelukkig was. Ik ging met lood in mijn schoenen naar mijn werk, snauwde tegen mijn kinderen, ik had altijd haast en stress en liep constant achter de feiten aan. Kortom; ik was níet happy

Bij het idee dat dít mijn leven is voor zo lang het duurt brak het angstzweet me uit.

Er MOEST iets veranderen, maar ik wist niet hoe…

 

Als er iets MOET veranderen, ben jij de enige die het KAN veranderen

IK BEN DE BAAS

De training

Leven en werken met de universele wetten

Is voor jou als:

5

Je het gevoel hebt vast te zitten in een leven waarin je niet écht gelukkig bent;

5

Je droomt van een goedlopend bedrijf waarmee je een goedbelegde boterham kunt verdienen op een manier die bij jou past;

5

Je mensen wil helpen met datgene wat jij weet of heel graag doet;

5

Je enorm verlangt naar een verandering in de wereld

5

Je wil leven en werken onder je éigen voorwaarden

5

Je de deur open wil zetten naar je grote dromen

Je zit vast in een vicieuze cirkel

Help mij losbreken uit deze cirkel en een Leven vol plezier, vrijheid en voldoening voor mezelf te creeren.

 

Creëer je éigen leven

Met behulp van de universele wetten kwam ik los van wat ik níet meer wilde en lukte het me om een Leven en Business te creëren waarin ik mijn creatieve ei kwijt kan, tijd en ruimte heb voor de dingen waar ik plezier in heb, van betekenis ben voor anderen én een goedbelegde boterham verdien met wat ik het liefste doe. 

Over de training

Autodidact als ik ben voelde ik heel sterk nadat ik deze wetten eigen had gemaakt en structureel vóór me kon laten werken ‘Ja maar, IEDEREEN moet dit weten!‘ En daarom ik de 15 belangrijkste universele wetten voor je in een online training gezet zodat ook jij kunt leren het leven vóór je te laten werken en een vrijer, rijker en gelukkiger leven voor jezelf te creëren.

 

De Modules

De gewone wereld

De gewone wereld. De wereld zoals hij op dit moment voor je is. Welke wetten zijn verantwoordelijk voor je leven zoals het nu is. Welke wetten gebruik je onbewust tégen je in plaats van voor je? 

Reis voorbereiden

De reis voorbereiden. Je weet welke wetten verantwoordelijk zijn voor je leven zoals het nu is. Je weet ook dat je iets anders wilt dan je hebt. In deze module gaan we aan de slag met een aantal wetten die je gaan helpen een andere realiteit voor jezelf te creëren. 

Op Avontuur

Het échte avontuur. De wetten in deze module gaan je helpen snel fysieke resultaten te zien en je dagelijks leven. Om écht een ander leven voor jezelf te creëren. 

JIJ BENT DE BAAS!

Als er iets MOET veranderen ben jij de ENIGE die het KAN veranderen. En met behulp van de universele wetten is het makkelijker dan je denkt

IK GA HET AVONTUUR AAN

Wat levert de training je op?

5

Er komen dingen op je pad die je zelf niet zou kunnen verzinnen

5

Je stapt uit de slachtofferrol en in de leiderschapsrol. Als er iets is dat je wil, ga je zorgen dat je het krijgt.

5

Meer omzet, leukere klanten, flow in je bedrijf

5

De wetenschap dat wat het ook is dat je wil, het naar je toe komt zodra jij je open stelt

5

Je trekt kansen aan die je nooit voor mogelijk had gehouden

5

Geld, klanten, liefdespartners, huizen, banen, huisdieren, motoren, auto’s. Alles heb ik gemanifesteerd zien worden daar waar het ooit onmogelijk leek.

Op de paden van het leven komen we onszelf keer op keer in duizenden vermommingen tegen

IK CREEER MIJN EIGEN LEVEN