GRATIS 3-Daagse Worskhop

van Dromen

naar Doen!

 

Deze Gratis 3 Daagse Workshop is voor alle vrouwen met een grote droom, een diep verlangen of een stille wens.

Wat het ook is dat je zó graag wil, ik ben ervan overtuigd dat het voor je is weggelegd. Als je het kunt dromen, ben je ook in staat om het te DOEN!

Dag 1 | Het verlangen achter het verlangen

Dag 2 | Zet je gekleurde bril af

Dag 3 | Doen wat gedaan moet worden

Workshop van dromen naar DOEN!
Ontdek in drie dagen wat jij ervoor nodig hebt om je energie te shiften van Dromer, naar DOENER zodat je praktische en pragmatische stappen kunt gaan zetten in de richting van wat je écht wil. We starten 1 juni!
Meld je gratis aan

In deze workshop hel ik je ontdekken

Wat het is dat je écht wil

Wat is het verlangen achter je verlangen? Dat is je belangrijkste drijfveer en de grootste stuwmotor. Als je dat helder hebt vind je de innerlijke kracht die nodig is om vooruit te gaan.

Welke obstakels je in de weg staan

Je bekijkt de wereld door de filters van jouw angsten en overtuigingen. Ik help je verder kijken dan je eigen visie en de gekleurde bril af te zetten, zodat ook jij de kansen en mogelijkheden gaat zien die voor je klaar liggen.

Wat jij nodig hebt

om in het hier en nu praktische en pragmatische stappen te gaan zetten. Als je weet wat je wil en wat je in de weg staat, dan is het tijd om de route uit te gaan stippelen. Wat heb jij, zowel intern als extern NODIG om die persoon te zijn die haar dromen wél waarmaakt.

van Dromen naar Doen!

In deze 3-Daagse Online Workshop help ik jou je mentale blokkades te herkennen, begrijpen en overwinnen, zodat je het lef en zelfvertrouwen gaat ontwikkelen om er volledig voor te gaan en de basis voor jouw unieke, betekenisvolle business neer te gaan zetten. 

Omdat ik geloof dat dát de bedoeling is voor jou. 

Praktische info

1 tot en met 3 juni

Iedere dag komt een nieuwe module vrij waar je mee aan de slag gaat

Toegang tot de Rebellen van het Licht Community

Dagelijks inzichtgevende opdrachten en discussies in de Community

Interactie met gelijkgestemden

Terugkijken wanneer je wil

If not now, then when